Mit gondolsz ezekről a fiúnevekről? Melyik tetszik, melyik nem, és miért?
A kérdés csupán elméleti, még nem tervezek gzereket, csak szimplán kíváncsi vagyok :) Kinek melyik tetszik, melyik nem? Miért? Milyennek tartjátok: öreges, fiatalos, ritka, gyakori, túl gyakori, túl különleges, stb.
Eduárd
Vilmos
Henrik
Richárd
Vince
Simon
Imádom őket! Nem hittem, hogy van még valakinek ilyen ízlése mint nekem (ahogy eddig ilyen kérdéseknél olvastam, ezek nem túl népszerűek)
Kisfiam Henrik, így ez a kedvenc a listából, de mind szép!
Eduárd: nem tetszik. Nem is ismerek ilyen nevű embert, nekem túl külföldies.
Vilmos: körte. Villamos.. A Vili aranyos, de nagyon régies ez is.
Henrik: Egy ismerősöm miatt rossz érzést kelt bennem.
Richárd: átlagos, gyakoribb, mint az első 3. Nincs vele gondom, de nem is tetszik.
Vince: édesapám neve, szeretem,de lehet,hogy csak apukám miatt,sőt..
Simon: tetszik
1: ó, nagyon szép neve van a fiadnak! Én is csodálkozom, mert nem elterjedt név, annak ellenére, hogy nekem egyik kedvencem. Egyetlen embert ismerek ilyen névvel, a sors iróniája, hogy épp a családtagom :D (ez cska azért "zavar", mert pl. a gyerekemnek nem szívesen adnék olyan nevet, ami a közelebbi családban előfordul)
Egyébként örülök, hogy eddig (nagyrészt) tetszenek :) Jöhetnek még(bármilyen jellegű) válaszok.
Nekünk ha lesz egyszer fiúnk akkor Vilmos lesz. Azt hiszem ezzel el is mondtam hogy nekünk nagyon tetszik.
A felsoroltak közül tetszik még a Vince és a Simon is, bár utóbbit nem adnám.
Richárd, Vince, Henrik: nagyon szép nevek, gyerekként és felnőttként is vállalható. Vincét nem ismerek, Richárdot és Henriket 20-30as években járókat. Ezek olyan örök klasszikus nevek. Én adnám.
Simon, Vilmos: vállalható nevek. Simont nem ismerek. Vilmost kettőt, az egyik 18 éves míg a másik 2.
Eduárd: számomra nagyon furcsa és egyáltalán nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!