Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Johanna névről?

Mit gondoltok a Johanna névről?

Figyelt kérdés
Hogy lehet becézni?

2022. dec. 18. 19:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Johíí, mint amit Goofy mond :D

Viccet felreteve, nekem pont az tetszik benne, hogy nem szoktak becezni, es nem is beceztem volna, ha lanyunk szuletett volna, es tetszett volna a ferjemnek ez a nev. En nagyon szeretem, ugyan nem az elso volt a listamon, de hatarozottan adnam. Kulfoldon megallja a helyet (Ausztriaban lakunk), klasszikus, regebbi nev, meg is modern korban is megallja a helyet. Egy hatarozott, eros not asszocialok ossze vele.

2022. dec. 18. 20:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős Hannat és Johannát is Hannusnak becézik, szerintem aranyos, nem rosszabb mint más becenevek. Egyébként szerintem a Johanna szebb és valahogy "előkelőbb" mint a Hanna, bár az is szép név.
2022. dec. 18. 21:17
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
Szép név.
2022. dec. 18. 21:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik. Nem becézném, vagy ha mégis, akkor Hanna és annak a becéző formái. Johi semmiképp.
2022. dec. 18. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szép név, de a Johi becézés borzalmas.
2022. dec. 18. 23:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Januárban fog születni az én Johannám, úgyhogy kedvenc név.

Tényleg viszonylag ritkább (70. körül van a százas listán), de közismert, nem különcködő név. Lehet becézni a Hanna meg az Anna összes létező becenevén, ezen kívül Johi, Johó, Jonna, Jonka, Jojó... Mindenki akinek mondom, hogy fogják hívni, azt mondja nagyon szép név. (Oké, nyilván lehet csak udariasak.) Vagyis nem mindenki, anyum szerint például öregasszonyos név. Eddig ezt az egy kritikát kaptuk. Hát ez van, nekem pont az tetszik, hogy egy komoly, karakteres név.

2022. dec. 19. 23:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja meg még lehet simán Jo (Dzsó) is. A férjem akarja így hívni. Eleinte nekem fura volt, de külföldön van ilyen női név, az Odaátban is így hívják az egyik csajt. Bár lehet az is csak becenév.
2022. dec. 19. 23:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép név.
2022. dec. 20. 01:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit snassz, szürke ez a név,

meg kicsit ilyen ,,öreg grófnénis" nem jó értelemben

szóval nekem ez a név túl idősnénis is, meg egyhangú. De egyébként teljesen vállalható, tehát ilyen értelemben jó név.

Ja és plusz: Jona-nak becézve tök jó, vagány, fiatalos.

2022. dec. 22. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:

*Amúgy lehet, hogy adnék mellé még valami fiatalosabb második keresztnevet; de szóval, a Jona pl jó becenév.

második keresztnévnek meg pl Lea, Leona, Bella, Liza, Linda, Klaudia, Emese, Dóra, Noémi, Gabriella, Zita, Patrícia, Paulina, Gerda, Amélia, Doroti, Rita, Júlia, Rebeka, Dorina, Tilda, Dominika, Barbara (ezzel amúgy kicsit filmstúdiós lenne, mert van a Hanna-Barbara, de attól még lehet,hogy tetszene neki.:)), Mónika, Kitti, Debóra, Kamilla, Bianka, Cintia, Szilvia, Marina, Marinella, Julietta, Loréna, Korina, Eszter, Xénia, Roxána, Norina, Norabella, Noélia, Noella, Nolinda, Alexandra, Viktória, Olívia,

2022. dec. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!