Vettünk egy komplett kerti játszóteret az udvarra, a férjem mondogatta hogy lehet nem kellene mert mit fog kiváltani (?) a szomszédokból, környéken elhaladókból az ha itt egy nagy játszótorony van. Van a kerítésen belesésgátló de a torony teteje magas lesz. Azt mondja majd rosszindulatot fog ki váltani belőlük felénk. Falun lakunk nem egy kimondottan gazdag környék. Mi sem vagyunk kő gazdagok, de most egy nagyobb összeg lett nekünk ,amiből ki cseréljük a nyilászárókat és a gyerekeknek is vettünk egy ilyen tornyot.
Örülni fognak a gyerekek, mi is hogy ők örülnek de ezzel a megjegyzéssel most nem értek egyet. Aki emiatt rosszindulatú lenne mostantól velünk hát annak eddig se voltunk akkor szimpatikusak..
Hát én abszolút nem foglalkoznék azzal, hogy ki mit mond...
2022. dec. 18. 17:43
2/19 anonim válasza:
Soha nem foglalkoztam azzal, hogy mit szólnak a szomszédok.
2022. dec. 18. 17:44
3/19 anonim válasza:
Kit érdekel, mit gondolnak. A ti udvarotok, azt tesztek bele, amit akartok. Gondolom, ti sem foglalkoztok avval, hogy a szomszédok mit, hogyan csinálnak.
2022. dec. 18. 17:57
4/19 anonim válasza:
Vihar a biliben. Senki nem szólt érte, senkit nem fog érdekelni, mi van az udvarotokban.
2022. dec. 18. 18:33
5/19 anonim válasza:
Az udvarodra olyan játszóteret csináltatsz, amilyet akarsz. Senki nem fog szólni érte.
2022. dec. 18. 18:40
6/19 anonim válasza:
Most dicsekedni jöttél ide?
2022. dec. 18. 18:55
7/19 anonim válasza:
beszélni irigykedni fognak .de tudsz tenni ellene ha már megvetétek játszovárat? nem. ki kell birnod.
2022. dec. 18. 19:01
8/19 anonim válasza:
Ki szólna?
És ha szólnak is kit érdekel??
Saját udvar, azt teszel oda amit akarsz.
2022. dec. 18. 19:12
9/19 anonim válasza:
Kit érdekel? Engem nem. Téged se érdekeljen más mit gondol.
2022. dec. 18. 19:13
10/19 anonim válasza:
Én nem nézném jó szemmel ha a szomszédom kiskastélyt építene
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!