Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon apa lesz az exem, ha a...

Vajon apa lesz az exem, ha a profil képén egy olyan póló van rajta amin azt írja hogy a "legkedvesebb apa"?

Figyelt kérdés
Kb 10 éve azt mondta sosem akar csaladot. De gondolom változott. A másik, hogy félreérthető lenne, ha ilyen póló lenne rajta anélkül, hogy babát varnanak. Rég együtt van a párjával..
2022. dec. 15. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már apa.
2022. dec. 15. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Stalker alert 🚨😂
2022. dec. 15. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondok jobbat akár már lehet is gyereke én 6 éve nem váltottam profil képet mégis férjhez mentem és gyerekem van :) a férjemnek szintén nincs fent kép, a lanyunkról se az esküvőről. Mi igy vagyunk boldogak :)
2022. dec. 15. 11:40
 4/8 A kérdező kommentje:
2es évente kb 1x, ha megnezem mi van vele. Már más városban lakom rég és nem tartjuk a kapcsolatot. Attól még kíváncsi vagyok, hogy alakult az élete.
2022. dec. 15. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem apa lesz, hanem már apa. Nyilván ezt a pólót a párja vette neki, és azért, mert szereti, jó a kapcsolatuk, és jó apának is tartja.
2022. dec. 15. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor írj rá, és kérdezd meg, ne nyomozz a profilja alapján.

Attól, hogy veled nem akart családot, más társ mellett máshogy is gondolhatta. Láttam már ismerősi körben ilyet. 10-12 évig elbohóckodott a pasi egy kapcsolatban, se házasság, se gyerek, semmi elköteleződés, mert nem neki való, aztán új kapcsolatban meg rögtön házasság, gyerek.

2022. dec. 15. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Már szerintem is megvan az a gyerek egy ideje, ha ilyen pólóban posztolt.
2022. dec. 15. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem nézegetem az exemet. Van párom, hétéve együtt élünk, halálosan és minimálisan sem érdekel az ex :D
2022. dec. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!