Hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
Szerintem mindig az egyszerű válasz a legjobb. Az apjával nem vagytok együtt, de te már most szereted ezt a babát és a lehető legjobb anyukája leszel. Ennél többet nem magyarázkodnék senkinek.
A kollégák kérdezgetése sem indok arra, hogy megnyílj és ilyen szinten beavasd őket (támogatni fog anyagilag, stb.), mert tényleg nincs közük hozzá. -De mi lesz veled pasi/apa nélkül? -Semmi, Gizi, ugyanaz, mint a válófélben lévő kismamákkal. A biztonságban fogant babát mégse várja teljes család, na és. Ők is megoldják, én is.
Volt ilyen helyzetben egy kolléganőm, a kutyát nem érdekelte igazából. Volt öt perc sztori, meg idősebbektől "azt hittem nincs párod" megjegyzés, de azért felnőttként az ember felfogja, hogy nem feltétlenül kell kapcsolatban lenni ahhoz, hogy összejöjjön egy baba. Innentől kezdve pedig elég pikáns a téma ahhoz, hogy ne kérdezősködjenek, főleg aki nem is áll hozzád olyan közel.
Nálunk ez a csaj az "azt hittem nincs párod" beszólásokat kezelte annyival, hogy "mert nincs is". :D És itt meg is értették, hogy akkor ez valamelyest tabu. De egyébként meg nagyon boldogan várta a babáját, szóval lecsengett az 5 perc hírnév és a háttérrel senki nem foglalkozott többé.
"Elmondanám a nevét persze"
Szerencsétlen pasi, pont egy ilyen tyúkeszű nőnek tudott gyereket csinálni.
Persze, mondd el a nevét, születési adatait, bankkártyaszámát és pin kódját is minden szembejövőnek. Arról se felejts el beszámolni, hogy milyen pózban hoztátok össze a dedet. Te jó Jézus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!