Mit gondoltok a Hanna névről?
Figyelt kérdés
Ha eltekintünk attól hogy tucatnév, magáról a névről mi a véleményed?2022. dec. 6. 14:54
11/17 anonim válasza:
Nekem unalmas, túl egyszerű, túl lágy.
De amúgy rendes, tisztességes név, azt is megértem, ha valakinek nagyon tetszik,hogy ezt adná, mert amúgy nagyon jó név. Tehát maga a név jó, rendben van, stb.; csak nekem nem tetszik a hangzása. Nekem túl szürke, és túl lágy.
Bocsi,ha valakit megbántottam volna.
13/17 anonim válasza:
Nem tudom, nekem valamiért évek óta Kuba jut eszembe róla, Havanna miatt.
14/17 anonim válasza:
Régen nagyon tetszett, most már nem vagyok különösebben oda érte.
15/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Kislány babát várok és ez a név top 10es ;)))
16/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy adtam is volna, de mivel mostanában tényleg nagyon gyakori, inkább Johanna ként adnám már.
17/17 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Sose értettem, hogy miért kell az Anna elé egy h betűt rakni és elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!