Anna, Alíz, Csenge,Dorka, Emma,Hanna, Maja, Míra, Eliza, Elena, Rebeka, Izabella, Flóra, Lilien, Liliàna, Lilibet, Szófia, Olívia?
Figyelt kérdés
Már teljesen elvesztem a rengetegben. Októberben érkezik kislányunk . Szerintetek melyik hangzik jobban Báyer vezetéknévvel.2022. szept. 15. 20:35
1/20 anonim válasza:
Báyer Anna 💜
Báyer Dorka 💜
Báyer Izabella 💜
2/20 anonim válasza:
Szerintem ezt a vezetéknevet nem szabad adni, kicseszés a gyerekkel (azt a buta lajhárt nevezik így). De amúgy 5-ös skálán
Anna: 4
Alíz: 4
Csenge: 3
Dorka: 4
Emma: 3
Hanna: 3.5
Maja: 3
Míra: 3
Eliza: 3
Elena: 3
Rebeka: 3.5
Izabella: szőlő
Flóra: bél
Lilien: 3
Liliána (vagy Liliàna, bár szerintem így nem lehet anyakönyvezni): 3
Lilibet: 2.5
Szófia: 3
Olívia: bogyó
3/20 anonim válasza:
Szerintem ehhez a Dorka vagy a Flóra.
4/20 anonim válasza:
Elena. Lehet becézni, különleges és szép.
5/20 A kérdező kommentje:
Millát kihagytam a felsorolásból 🙂
2022. szept. 15. 21:05
6/20 anonim válasza:
Az 10 a hatodikon. De ha 1-5 skálánál maradunk, akkor egy 3.5-et kap jóindulattal.
9/20 anonim válasza:
Olívia, Anna, Alíz, Izabella, Flóra. Ezekből választanék, talán az Olívia lenne a nyerő.
10/20 A kérdező kommentje:
2-es már bocsi de mi az hogy ezt a vezetéknevet nem szabad adni mert kicseszes? Ezt általában nem választja az ember hanem az édesapja utàn kapja
2022. szept. 16. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!