A kérdező szavazást indított:
Olìvia
Izabella
Jázmin
107 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nekem az Izabella. Szerintem praktikus név, mivel sokféleképpen lehet becézni, illetve egy kislánynak és egy felnőtt nőnek is jól áll.
2/5 anonim válasza:
Érdekes, hogy 2020-ban ez a három név volt a 17-18-19. helyezett. De az Olívia gyorsan tör felfelé, 1 év alatt duplázódott, én nem merném adni mert lehet hogy ez lesz a következő Hanna. A Jázmin 12 éve volt a csúcson és azóta csökken, az Izabella 5 éve stagnál, ezek biztonságosabbak, már ha mindhárom ugyanannyira tetszik.
3/5 anonim válasza:
Nekem az Izabell verzió tetszik. Egyébként az Olívia, de tényleg kezd gyakori lenni.
4/5 anonim válasza:
Nekem mind a három név tetszik.
Olíviát vagy Jázmint választanám.
5/5 anonim válasza:
Olívia.
És senkit nem zavar ha gyakori. 1.ha gyakori akkor mindenkinek tetszik vagyis garantáltan jó név, 2.nem fogja sem ódivatúnak, sem extrémnek érezni a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!