Izabella név- gyakori? Neked tetszik?
Sokat hallom.
Én gyerekként is ismertem felnőttet, egy tanáromat hívták így, szegény elég gusztustalan volt, lógott mindig az orrából a f.ka stb… Szentül meg voltam róla győződve, hogy aki ismerte volna őt nem adott volna ilyen nevet a gyerekének, de aztán annyira betört, hogy az egyik iskolatársam szintén ezt a nevet adta. Azóta is csodálkozom.
Én egy Izabellat ismerek, o 1 éves.
Nekem 12 éves korom óta tetszett a Hanna (újságban akadtam rá), szóval 19 éve tetszik, akkor még kB senkit sem hívtak így, és nagyon szívesen adnám ezt a nevet a lányomnak.
Mivel külföldön élünk és az itteni formája (Hana) nem tetszik, plusz egy kislányt a családban már így hívnak, így már tárgytalan. De igen, én is "így jártam", hogy a nekem tetsző név hirtelen felkapott lett.
Sokat nem. A környezetemben egyedül egyik barátnőm kislányát hívják így,ő már 4.osztályos. Ő már kiskorunk óta oda volt ezért a névért.
Nekem nem tetszik. Bella = debella
Gyakori, de inkább a tizen éveseknél, köszönhetően a Twilightnak.
Amúgy szerintem szép név, de a Bella becézés helyett Izi vagy Iza.
Saját korosztályomban (45-50 éves) szintén ismerek Izabellákat.
Én szép névnek tartom. Fejedelmi, hercegnői csengése van számomra.
Szerintem mindig népszerű volt annyira, hogy imitt-amott adták a lánygyerekeknek, de sosem volt annyira felkapva, hogy boldog-boldogtalan azt adta volna, ha lánya születik. És szerintem pont ez az optimális: kortalanul szép, de nincs elkoptatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!