Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Onzo vagyok amiert sajnalom a...

Onzo vagyok amiert sajnalom a penzt dragabb babakocsira?

Figyelt kérdés

Megtehetnem hogy dragabbat vegyek, es nekem nem is tetszenek az olcsobb fajtak viszont kicsit sajnalom ra a penzt..barati koromben sem nagyon hasznaltak a babakocsit, es max 2 evesen mar teljesen elhagytak. Mindenkinel mas, lehet hogy mi sokat fogjuk hasznalni de az is lehet hogy egyaltalan nem.

Azt a 200-300-400 ezret el is tehetnem, nem tudom mit csinaljak. Az a baj hogy tenyleg nem tetszenek az olcsok, nem is tartom oket jo minosegnek de megmondom oszinten sajnalom ra a penzt. 400ezerbol mar egy auto is ki jon, es nem mindig tehettem meg ezt hogy ennyiert vegyek barmit is. Rosszul erzem magam emiatt, olyan mintha a gyerekemtol sajnalnam a penzt de ez nem igy van.

2022. dec. 4. 11:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van jogsim, autónk is van de nem vezetek úgyhogy én ahhoz igazítva vettem babakocsit, hogy tudtam, hogy sokat fogom használni és ez így is lett. Mivel nagyszülőtől kaptuk ajándékba ezért én megszabtam a maximális 100.000 Ft-ot amit rákölthetnek...úgy voltam vele, hogy max kipótolom ha nem találunk olyat. Szerencsére pont belefért a keretbe egy Kunert Gold babakocsi. Nem mondom, hogy a legjobb, legszuperebb járgány de mind a három része tökéletes arra, amire kell. A váza sem olyan vészesen nagy összecsukva, mondhatni simán befért a csomagtartóba. Szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki nem akar 300-400 ezreket kiadni rá, ha tudja, hogy nem használja ki. Amin viszont nem szeretek spórolni neki most jelen helyzetben az a cipő. Arra nem sajnálok nagyobb összeget is kiadni. Ne az én fukarságom miatt legyen rossz a lába. Attól meg, hogy csak 100 ezres babakocsiban tologattam nem lett semmi baja.
2022. dec. 4. 12:25
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyet vettünk, teljesen kiszolgálja az igényeket, kompakt, könnyen kezelhető és szép is. Láttam anno hasonló áron brutálisan gagyit és vállalhatatlanul rondát is. Nekünk ez a típus teljesen jól bevált. Megtehettük volna, hogy drágábban veszünk, de ez semennyivel sem tud kevesebbet, mint a sokkal többe kerülő társai. Nyilván vannak olyanok, akiknek a márka is fontos. De erről csak annyit, hogy kb az tudja a márka alapján bekategorizálni a baba holmikat, aki aktívan benne van. Amúgy a kutyát nem érdekli, hogy milyen babakocsiban tolod a gyereket, főleg nem a babát.

[link]

2022. dec. 4. 12:32
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Vegyél jó állapotú használtat. Mi 45 ezerért fogtunk ki egy 3in1 babakocsit, ami amúgy újonnan 250-300 ezer körül van.
2022. dec. 4. 12:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is sajnáltam arra a pénzt, hogy csak a városban tologassam, így 120 ezerért vettünk egy új 3in1-et. Szerintem ez egyáltalán nem gáz, a gyereknek szinte mindegy, miben fekszik, sőt, az is lehet, hogy utálni fogja, és kb. bele sem tudod majd tenni. Én is inkább a cipőre, oltásokra, ilyen-olyan programokra költök. Ezeket fontosabbnak tartom. Ne törjön össze a gyerek alatt, bírjon ki 1-2 évet, férjen be a liftbe, nekem ennyi elég. Az én családom még így is leszólt, hogy felvágunk, minek ennyit kiadni egy babakocsira…?
2022. dec. 4. 12:57
 15/30 anonim ***** válasza:

En se vettem. Raadasul a 3in1 babakocsit ki se hasznaltuk volna, mert pl autonk nincs, na meg en 150 centi vagyok, az osszes hozzam kepest rohadt nagy. Es az ismerosok elmondasa alapjan 1 even belul eladtak ezeket a babakocsikat; mert nem volt praktikus es vettek egy kisebb sportot.

Most ezert koltsek ra ennyit? :D

Vettem szepen egy konnyu, dontheto sport babakocsit es egy adapterrel rateheto mozest. Mozest is csak azert, mert teli volt az elso gyerek es a sportban nem ereztem annyira vedettnek egy csecsemot, de amugy az is ujszulott kortol hasznalhato. Mar a masodik gyereket szolgalja, egyaltalan nem bantam meg.

2022. dec. 4. 13:05
 16/30 anonim ***** válasza:
45%

9: vagyok

Az enter vèletlen, szòköz akart lenni…

Amùgy nekünk is 3 in 1 van..a sportja hasznàlhatatlan kb.. nagy ormòtlan szinte mindnek.

Ilyenkor màr nehèz a baba is..

Ùgyhogy vettem egy könnyû, teljesen dönthetô sportot 7 hònapos koràban az elsôgyereknèl.

2. Gyereknèl konkrètan csak a kertben, plusz egyszer anyukàmèknàl hasznàltuk a mózest..

Vele 1;5 èvesen a sportot is elcsomagoltam! Motorral, futóbicajjal közlekedett..

2022. dec. 4. 13:11
 17/30 babyboom567 ***** válasza:
100%
Csak szólok, hogy lehet a babaágyat sem fogod használni
2022. dec. 4. 13:17
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Mi a babaágyat nem igazán használjuk. 🤷‍♀️
2022. dec. 4. 13:20
 19/30 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagy önző. Azért sajnálod rá a pénzt, mert valójában nem teheted meg, hogy drágát vegyél.
2022. dec. 4. 13:37
 20/30 anonim ***** válasza:
77%
Az első gyereknél mindenből vadonatújat vettem, mert én mindenből használhat kaptam gyerekként. Aztán rájöttem, hogy baromság, nincs abban semmi rossz, ha kifogok egy jó minőségű, de használt holmit a gyereknek. Gyanítom, neked is hasonló problémád van, hiába van most miből, a múlt bezavar. Egy köztes állapotot kell megtalálni, mert olyan leszel, mint a vénasszony az Indul a bakterházban. Nem kell rosszul érezned magad, ha megteheted, vedd meg az újat, de a használt sem ördögtől való.
2022. dec. 4. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!