Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori név a környez...

Mennyire gyakori név a környezetetekben a Krisztián, András és a Miklós név?

Figyelt kérdés

Hány gyereket, illetve felnőttet ismertek ezekkel a nevekkel?

Névötleteken gondolkozunk a kistesónak, most ezek tetszenek, inkább a két utóbbi. Nem az érdekel, hogy kinek tetszik és kinek nem (egyébként nem szeretem az olyan kérdéseket, ahol az anyuka tőlünk várja, hogy mondjuk meg, a felsoroltakból melyik nevet adja a gyermekének), ezért kérlek titeket, ezt ne írjátok meg.

Csak egy kis fejszámolást kérek: hány, milyen korú személyt ismertek ezekkel a nevekkel.

Krisztiánt nagyon sokat, Andrást 2-őt (egy férfi és egy alig férfi), Miklóst 1-et sem ismerek, kivéve a Berényit:)

2010. szept. 30. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Miklós 4, 25-30 között, +1 55 éves

András kb 10, 20-35 között

Krisztián 4, mind 30 körül.

2010. szept. 30. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én Miklós hármat ismerek, egy 23 évest, egy 46 évest és egy 52 évest. Krisztián négyet, egy 30 évest, egy 24 évest, egy 29 évest és egy 13 évest. Andrást hetet, egy 29 évest, egy 26 évest, egy 28 évest, két 24 évest, egy 19 évest, és egy 22 évest.

De itt megnézheted, hogy az elmúlt években, ezek a nevek hányadik helyen álltak, a 100 leggyakoribb nevek listáján [link]

2010. okt. 1. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Bocsi! Az előző link nem jó! :S

[link]

2010. okt. 1. 00:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Krisztiánt 4-et.Kor:17,30,35,35.

Andrást 1-et:62éves

Miklóst 1-t:65éves

2010. okt. 1. 00:35
 15/15 A kérdező kommentje:

igazatok van, a Berényi Andrást meg a Bandikát is ismerem:)

Igazából az érdekelt ebből a kis felmérésből, hogy a Miklós mennyire gyakori név. Nagytatámat hívták így, én adnám a nevet a gyerekemnek, a párom meg valamelyik nap említette, hogy mit szólok hozzá, és azonnal ráharaptam. Egyébként szeretem a ritka neveket, a Krisztián csak azért jött szóba, mert eddig ez volt az első név, amire mindketten rábólintottunk.

2010. okt. 1. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!