Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire előre szoktatok...

Mennyire előre szoktatok bevásárolni pelenkából és tápszerből (ha tápszeres) a babának?

Figyelt kérdés
Ráadásul hamarosan jönnek az ünnepek, illetve januárban leltárak miatt zárva lesznek az üzletek vagy nem lesz szállítás.
2022. dec. 3. 03:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én pelenkából és tápszerből is úgy szoktam, hogy az éppen használatban lévő bontott csomag mellett mindig legyen itthon egy bontatlan. Ennél többet hülyeség szerintem előre összevásárolni, főleg ha még pici is baba és nem tudhatod előre, hogy mikor kell méretet váltani pelusból. Olyannal még nem találkoztam, hogy bármelyiket is ne tudjak venni akkor, amikor akarok. Mondjuk az is igaz, hogy budapesti vagyok.
2022. dec. 3. 11:01
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
Egy idióta MINDENKIT lepontoz, aki netán tart otthon tartalékot.
2022. dec. 3. 11:36
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem az lenne fair, ha csak a kérdező pontozhatna. Végülis neki kell tudnia, hogy számára hasznos volt-e a válasz vagy sem. A kommentelők meg csak az alapján pontoznak (tisztelet a kivételnek), hogy kivel értenek egyet és kivel nem.
2022. dec. 3. 13:47
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

Meg nem mindegy, higy egyet értünk-e

A kérdés az volt, hogy mennyit tartalékolunk…

Nyilván nem mindegy, hogy valaki a Tesco/Rossmann/Dm/ Müller stb mellett lakik-e vagy mint nekem akármelyikért 20 km-t kell menni

2022. dec. 3. 14:01
 15/26 anonim ***** válasza:
17%

Az első vagyok.

Nem tudom miért lettem lepontozva. Igen, vettünk 2000 darab pelenkát és mi ezzel a baj?! Ő már a második gyerekünk, aki már 20 hónapos elmúlt és ha minden jól megy, akkor ezzel az 5-ös mérettel lesz szobatiszta majd 2024-ben. Pampers Premium Care bugyipelenkát vettünk 100 forint/db áron. Most csak simán rákerestem és 147 forintért láttam.

Korábban is megvártuk míg valahol valóban akciós volt és akkor is nagy mennyiséget vettünk, igaz nem ennyit. Ezzel elég sokat lehet spórolni.

2022. dec. 3. 14:25
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

15 csak nehoyg úgy jàrj mint èn..

Gyermekem 26 hónaposan ùgy döntött nem kèr pelust..

Rajtamragadt 2 csomag pelenka

2022. dec. 3. 15:18
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Annak örülnék a legjobban ha jövőre szobatiszta lenne, mert akkor a megmaradt pelenkát eladhatnám. Ha már 120 forint/db-járért elviszik, akkor nyertem 20%-t.

Ez win-win szituáció.

2022. dec. 3. 19:02
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Van amikor 1.5 hónapra elegendő pelus van otthon és van olyan is, hogy aznap rohanok venni, mert elfogyott bár ez a ritkább eset. Popsitörlőből általában a nagyobb kiszerelésűt veszem de már abból sem tartalékolok. Ha látom, hogy kevés van, akkor veszek. Amikor terhes voltam, akkor azért apránként vettem és összegyűlt vagy 40 csomaggal. Pelusból sosem vettem nagy mennyiséget, mert nem lehet tudni, hogy mikor növi ki.
2022. dec. 4. 07:24
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
#17 biztos elviszik 120 Ft/db áron, amikor 125 Ft/db áron lehet venni akár most is a neten. :D
2022. dec. 4. 07:43
 20/26 anonim ***** válasza:
27%
19-es, hol lehet Pampers Premium Care Pants 5-t venni annyiért? Komolyan kérdezem.
2022. dec. 4. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!