Az elején nem jártunk de most már igen, igaz időközben túl is estünk rajta. Muszáj mert örök időkre nem zárhatom a kicsit a 4 fal közé,ennek meg ki tudja mikor lesz vége
2021. febr. 19. 14:45
2/29 anonim válasza:
Igen. Nincs ki vigyázzon rá. Meg aztán ha én elmegyek, elkapom akkor ő is el fogja. Akkor ugyan ott vagyok
2021. febr. 19. 14:45
3/29 anonim válasza:
Nem, még az ovissal sem, pedig ha valaki hazahozza, hát ő lesz az. Voltunk már karanténban "miatta", mert kontakt lett.
De meg tudjuk oldani a 2 gyerek nélkül is a bevásárlást. Vagy én, vagy a férjem megy. Egyszerűbb, gyorsabb.
2021. febr. 19. 14:46
4/29 anonim válasza:
2 éves lassan, de nem viszem csak ha nagyon nem tudom megoldani, de nem nagy boltba.
Nem a négy fal között élünk, kint a levegőn mászkálunk, erdőbe, még a városba is bemegyünk csak nem zárt térbe viszem.
2021. febr. 19. 15:13
5/29 anonim válasza:
Kisiskolás mindkettő, nem járok velük bevásárolni. Vírus előtt se jártunk, max ha nekik kellett valamit venni, gyereknek nem program szerintem. Beosztjuk a férjemmel mikor ki megy meg rendelünk lassan mindent, élelmiszert, ruhát, kávét, könyvet, max cipőért megyünk boltba.
2021. febr. 19. 15:31
6/29 anonim válasza:
Ha nem muszáj én nem vinném.Sétálni persze de zárt térbe nem.A másik fél is be tud vásárolni
2021. febr. 19. 15:49
7/29 anonim válasza:
Muszáj. Apja korán reggel megy, késő délután, kora este ér haza, nagyszülők messze.
2021. febr. 19. 15:52
8/29 anonim válasza:
Tavasszal nem vittem, de nyár eleje óta már igen.
2021. febr. 19. 15:56
9/29 anonim válasza:
Mi együtt megyünk havi 1x nagyobb vásárlásra, drogériába párszor, a helyi coopba meg kb 2 naponta babakocsival. Nem zárom be a gyerekem és fosztom meg a szocializaciótól, hogy azt se tudja mi az, hogy bolt. Most 14 honapos. Kell neki a kimozdulás, lássa, szokja, hogy mi milyen, emberek, hogyan vásárolunk stb. Mikor vigyem először boltba mikor iskolás lesz?
Mind szép is jó, hogy csak erdőbe megyunk, de a mindennapi elet része a vásárlás. A mindennapi életünkbe pedig értelem szerűen a gyerek is beletartozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!