Koronavírus idején is mentek babával bevásárolni?
22!
Sokan meg azt nem értik, amit te csinálsz....
Nem tervezgetek napokra, hetekre előre, mivel lehet hogy sokat/keveset főzök valamiből... lehet pont nem fogjuk kívánni amit előre terveztünk. Nem menzara iratkoztunk be, hogy előre tervezett heti menü legyen. 10 percre lakunk a lidlitől, had járjunk már annyiszor, ahányszor jólesik 🤣
Nekem mindegy, de ha minden alap van itthon, akkor abból bármit lehet főzni. Vagy én nem ismerek elég ételt és alapanyagot. Párszor én is mentem soron kívül mert akkor olvastam valami extra süti receptet, de amúgy nálunk az van, hogy amikor elmegy az uram, akkor vesz mindent.
Előtte egy órát leltároz, hogy van-e liszt, tej, bármi, én is megnézem az olyan dolgokat, amit ő nem szokott pl kókuszreszelék, eritrit, zabpehely stb.
Elmegy és feltölti a készleteket. Hús mindig van nálunk porciózva,lefagyasztva olyanokból, amiket szoktunk használni.
Ha lát valamit ami szép vagy megkívánja de nincs a listán, akkor azt megveszi.
Illetve vannak olyan dolgok, amiket egy turnuson belül váltva szoktam kérni. Pl vagy karfiol vagy kelkáposzta vagy vöröskáposzta. Vagy ha vmi nem rutin nálunk de mar reg ettem, felírja, vagy ha épp olvasok vmi új receptet.
Elhozza a dolgokat és akkor amikor látom, milyen a hét vagy az adott nap, kitalalom, mi fer bele. Pl. vmi rántott cuccost terveztünk de ragyogó napsütésre ébredünk, akkor inkabb nagyobb sétára megyünj ki és zöldborsó főzelék lesz.
Süti is olyan, hogy ha megjön a kedvem, akkor felmérem, mi fér bele (pl a lányom szeret kiszaggatni formával és van kedve), akkor keresek hozzá receptet.
De egyedülálló koromban én is naponta ugrottam be a pár dologért ami eszembe jutott.
Köszi a válaszokat, én mindenkinek zöldet nyomtam, valaki kedvtelésből pontozgat le másokat úgy látszik.
Az a helyzet, hogy a páromnak nincs jogosítványa, a közelben csak kisebb bolt van, és kézben amúgy sem tud sokmindent elhozni. Drogériás dolgokat megrendelem webshopból nyilván. De élelmiszer boltba muszáj menni, és a nagybevásárlást csak kocsival lehet intézni. Nagyszülők sajnos nem itt laknak, úgyhogy nincs kire hagyni a babát, szóval jön velünk.
Kettes válaszoló, amúgy tök igazad van, valószínűleg végig megy a családon, ha valaki elkapja.
re23. Azért ne nevezzük menzának, ha valaki előre gondolkodik ;) Ezen kívül van itthon olyan feltöltött kamrám, hogy 10 nap karanténnál sem estünk kétségbe.
Kérdező, nem biztos hogy mind elkapjátok. Nálunk az egyik gyerek hozta az iskolából még decemberben, igazolva lett teszttel. Senki nem kapta el tőle a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!