Nem, megoldjuk máshogy, van aki vigyázzon rá, ha nem lenne korona, akkor sem vinném.
2021. febr. 19. 16:17
13/29 Derjaderja válasza:
Mi alapból nem visszük vásárolni, mert messze van a tecsó, és a párom szokott bevásárolni, lista alapján kb 3 hetente.
Gyerek nem való többórás bevásárlásra.
A piacra jártunk a kistesó születéséig, most oda nem járunk, nemrég voltunk covidosak, 2 hónapig nem létesítünk senkivel kontaktot ha elkerülhető, de amúgy sem tudok 2 pici mellett piacozni.
2021. febr. 19. 16:51
14/29 anonim válasza:
5 hónapos a kislányom, nem visszük. Meg tudjuk szerencsére oldani, hogy ne vigyük.
2021. febr. 19. 16:56
15/29 anonim válasza:
Ha muszáj és nem tudom hova tenni a gyerekeket, igen. Amúgy inkább apuka megy nagy bevásárlásra, de volt, hogy védőnőtől hazafelé be kellett mennem a pékségben vagy a henteshez az 1 hónapossal. Tervezünk plázában menni (ruhákat vásárolni) és oda kénytelenek leszünk vinni a kicsit és a nagyot is (2 éves). Nincsenek rokonok a városban, akik vigyáznának a gyerekekre. Amúgy még a terhesség alatt is mentünk többször is vásárolni a nagyobb gyerkőccel.
2021. febr. 19. 17:19
16/29 anonim válasza:
Mindennap megyünk boltba, oviba. Havi 1x nagybevásárolni. 3 gyerekünk van. Nálunk nincs ovi felmentés, a nagy amúgy is fejlesztést kap.
Férjem munkaköre álltal pedig szintén haza hozhatja bármikor.
2021. febr. 19. 17:22
17/29 anonim válasza:
Mi is minden nap, max 2naponta járunk lidlibe....
20hós.
A vírus elején sem csináltuk másképp. Apja reggeltől estig dolgozik, hétfőtől szombatig. Nagyszülők nincsenek. Vagyis vannak, csak anyáék messze, anyósra meg 1 percre nem bíznám.
2021. febr. 19. 17:34
18/29 anonim válasza:
14-es vagyok. Mi volt lepontozandó a válaszomban, most komolyan?
2021. febr. 19. 17:36
19/29 anonim válasza:
Nem tudom.Én sem értem.Teljesen normális választ írtál #14-es.Én is úgy csinálnám mint te
2021. febr. 19. 17:41
20/29 anonim válasza:
14-es! 12 vagyok, nagyjából ugyanazt írtam, mint te, 76%, semmi logika nincs benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!