Elmész valahova kikapcsolódni gyerekek mellett?
persze. a lányom még nem volt 1 éves (nagyjából 10 hónapos lehetett) amikor nagyon közeli barátaink vigyáztak rá 2x is, mert olyan helyre kellett mennünk ahová nem tudtuk vinni.
anyum is vigyázott már rá párszor míg elmentünk moziba vagy nagybevásárlást megcsinálni. férjem pedig rendszeresen van vele délután amíg én futok vagy mást sportolok.
Mennék. Ha lehetne. 3.5 illetve 1 éveseim vannak.
Nálunk nincs mama, fizetett segítaéget nem fogok igénybe venni. Férjem rengeteget dolgozik. A nagyot már az ovival el tudom "passzolni", de a kicsit nem.
Ha lenne mama, én kihasználnám.
Nem mennék. Nem egy csomagnak gondolom őket akik ha túl nehezek ott hagyom őket valahol.
Én nem érezném jól magam ha ilyen kicsiket bárhol is hagynék, fizetettre meg esélytelen
Az én felelősségeim.
Nem vagyok a popojaban állandóan, önálló gyerek, óvodás, 3 éves. De nem hagynám ott senkire egy egész napra se, estére meg esélytelen. Ne az legyen már a szórakozás, hogy nincs velem. Szorakozzunk együtt.. Utazzunk együtt vagy bármi. Persze attól ugyanúgy gondoskodni kell róla, dehat ezért akartam őt a világra, nem azért hogy szabadnapokat vegyek ki. Nem munkaként tekintek rá, hanem az életem legfontosabb részeként. Majd eljon az az idő amikor ő akar máshova mrnni vagy másnál aludni. Ezek az idők nem jonnek vissza és én szeretném kihasznalni. Az meg hogy ne adhassak joejt puszit, mikor tudom hogy számít rá, vagy hogy menjek érte oviba stb.. Nem nem.
Kérlek, egy kicsit próbálj már meg racionalisan gondolkodni.
Azert lennél "szar anya", mert elmennel valahova, miközben megbízható emberre bízod a gyerekeket? Hogy töltődj es jobb kedvű legyél a hetköznapokban? Mi értelme ennek az ostobasagnak, mondd? Az ilyen felesleges túlpörges vezet aztan ahhoz, hogy a kamaszod fejéhez vagod, hogy de te csak erte, csak miatta, soha sehova el nem mentél, erte eltél, es ez a hala... amit ő nem kért, nem várt el, és még rosszat is tett neki. És őt fogod hibaztatni, mert te csak miatta, és te milyen jó anya voltál, bezzeg a szar anyák elmentek neha kikapcsolódni, mondjuk ők nem is lógnak folyton a gyerekeiken és nem is keltik bennük a bűntudatot erzelmi zsarolassal, tenyleg, milyen szar anyak is ők.
Szóval ha ezt normalisan vegiggondolod, belathatod, hogy nincs értelme így ennek a kérdésnek. Ha tudsz, menj es kész. Mindenkinek jobb lenne.
"Egyáltalán egy 1 évest otthon lehet hagyni a Mamával?"
Kérdező, a legfontosabbat nem írtad le: Mennyi időre?
Pl. napközben néhány órára simán lehet. Reggeltől estig már sok lenne.
Ami viszont eléggé visszatetsző számomra, hogy először nem a férjedre, hanem a nagymamákra gondolsz, akik vigyáznának a gyerekre. Miért a férjed erre nem alkalmas? (Kivéve persze, ha pont vele akarsz kettesben menni valahová, de te azt írod, egyedül szeretnél lenni.)
Max 1-2 órára gondoltam.
Férjemet azért nem írtam oda, mert nem egy apa típus. Egyszerűen nem tudom rábízni, ha pl összeakarok pakolni a házban akkor is úgy kell könyörögnöm hogy foglalkozzon velük, ha sikerül is rávenni akkor se vagyok előbbre mert engedi hogy kirámoljanak mindent a szekrényekből. Nem igazán vesz részt a gyerekek életében, csak hétvégente de akkor is csak úgy mintha csak eljönne velünk pl játszóházba vagy ide oda, elkísér minket. Sajnos azt kell hogy mondjam hogy mi vagyunk 3an és van a férjem. Tudom, most jönni fog a sok komment hogy minek szültem gyereket neki, de hát honnan tudtam volna hogy ilywn lesz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!