Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miből gondolják a melegek...

Miből gondolják a melegek azt, hogy ők jobb szülők lennének a férfi-nő pároknál?

Figyelt kérdés

Ha valaki ellenzi a melegek örökbefogadását, mint az jön kontra érvként, hogy de miért lenne jobb helyen a kölök egy férfi-nő párnál, akik mondjuk alkoholisták, megverik és elhanyagolják.

Akik ezt állítják, honnan veszik egyrészt azt, hogy minden férfi-nő pár ilyen (vagy akár csak a többségük), és miből ilyen biztosak abban, hogy egy meleg pár nem így cselekedne, nem lehet alkoholista és elhanyagoló szülő?

A melegvédők tudnak valamit a melegekről, amit a többség nem, vagy csak idealizálják őket anélkül, hogy ismernék a valóságot, miközben a férfi-nő párokat ugyanezzel az erővel kollektíven degradálják?

2022. nov. 29. 14:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
97%

"Ez a norma, ami szerinted a gyerek számára követendő?"

Nem erről van szó, hanem arról, hogy témát váltottál. A kérdésed az volt, hogy milyen szülők a meleg párok, erre behoztál egy képet egy fesztiválról, ahol két csávó a pride-ról latexjelmezben hülyéskedik egy gyerekkel. A képnek semmi köze az örökbefogadás témájához. Akkor lenne köze, ha feltételezzük, hogy a melegek általában otthon latexruhában kúrnak a gyerek szeme láttára, de azért ezt - remélem legalábbis - te sem gondolod komolyan.

Mindig ugyanez a nóta: elkezdjük valahonnan valamilyen racionális irányból, aztán a vége mindig az, hogy kibújuk a szög a zsákból és rámegyünk a melegek = perverz gyerekmegrontók témára. Csak azt nem értem, minek feltenni a kérdést, ha 0 nyitottságod van a válaszra. Akkor menj el egy fórumra, vagy fb csoportba, ahol veled egy véleményen vannak, és fröcsögjétek ki magatokat.

"Vagy csak egy normális ember, akit felháborít a gyermekmegrontás."

Baromi fárasztó már ez a téma, másfél éve ugyenezt az egy képet tolják az arcomba mindenhol, hogy na itt a nagy bizonyíték. A képen nem történik gyermekmegrontás. Számodra az egy szexuális tematikájú jelmez, de a gyerek szempontjából csak két kutyajelmezes csávó hülyéskedik.

Megvilágítom más aspektusból: pl egy tavaszi karnevál biztosan nem számít neked egy aberrált eseménynek, de random beírtam a google-be, hoigy rioi karnevál, és ezt dobta ki:

[link]

De mondjuk rákerestem motoros fesztiválokra és csajokra, és ott is lenyűgözők az eredmények:

[link]

Ez úgy hangzik, mintha relativizálni akarnám a képet, hogy a másik sem jobb, de nem erről van szó: szerintem a kutyás kép viccen kívül ártatlanabb hatású egy naiv gyerek szempontjából, mint a nő, aki a mellét rázogatva fürdik a pasik figyelmében. A kutyás kép egy hatéves kislányban kb úgy csapódik le, hogy milyen hülyék a fiúk, a másik meg úgy, hogy ha figyelemre, elismerésre vágyom, akkor csak ki kell tennem a testem és riszálni. Ha felmegyek az instagramra és látom szembejönni a 14 éves, csücsörítő kislányokat, nem sok kétségem marad.

2022. nov. 30. 08:44
 32/41 A kérdező kommentje:

"Baromi fárasztó már ez a téma, másfél éve ugyenezt az egy képet tolják az arcomba mindenhol, hogy na itt a nagy bizonyíték. A képen nem történik gyermekmegrontás. Számodra az egy szexuális tematikájú jelmez, de a gyerek szempontjából csak két kutyajelmezes csávó hülyéskedik."

Ebből látszik a pedofil értékrended, meg többi hozzád hasonló torzlelkűnek is. Nincsen több kérdésem.

2022. nov. 30. 12:24
 33/41 anonim válasza:
97%
#32: Teljesen mindegy, hogy van-e még kérdésed, mert úgysem hallgatod meg a válaszokat. De ebben kiegyezhetünk, eleget kérdeztél, ámen.
2022. nov. 30. 12:41
 34/41 anonim ***** válasza:
97%

"Ebből látszik a pedofil értékrended"

Nyilván egy pillanatra se gondolkodj el azon, amit írtam, inkább kezdj el személyeskedni, meg vádaskodni, az mindig célravezető.

"Nincsen több kérdésem."

Eddig sem volt, ne játszd az álszentet.

2022. nov. 30. 12:51
 35/41 Strawman Argument h8er ***** válasza:
96%

"A kérdés az volt, miért gondolják, hogy őközöttük nem lehet ugyanúgy alkoholista, elhanyagoló szülő?"

Ebben a kérdésben van egy kijelentés ami nagyon általánosítás jellegű.

2022. nov. 30. 19:33
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

"A cikk is leírja, hogy midenki normális kisgyereket szeretne, a beteg, vagy roma kisgyerekeket nem akarják vinni."

Miert ne lenne egy roma kisgyerek normalis? Neked se volt gyerekszobad. Ha anyad szeretett volna, nem tudnal ilyet leirni

2022. dec. 19. 13:02
 37/41 anonim ***** válasza:
36-os, lehet szépíteni, de ez a sztereotípia még mindig ott van sokakban.
2022. dec. 19. 13:10
 38/41 anonim ***** válasza:
50%

Azt tudom, de ez sztereotipia

Nyilvan van minden sztereotipianak alapja, de azert az eleg szomoruva tesz hogy ezt kicsi artatlan gyerekek is megszenvedik. Az utalkozas maradjon mar meg a felnottek kozt...

2022. dec. 19. 14:49
 39/41 anonim ***** válasza:
Egyetértek, de sajnos kicsi gyerekek is isszák a levét ennek. Nehezebb örökbe adni beteg gyereket, kisebbségi gyereket, nagyobb gyereket, mint egészséges fehér kisbabát.
2022. dec. 19. 15:02
 40/41 anonim ***** válasza:
Tudom... csak ahogy a kerdezo megfogalmazta, az nem tetszett
2022. dec. 19. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!