Átgondolnátok a gyerekvállalást egy ilyen mondat után, vagy túlreagálom?
A párommal másfél éve vagyunk együtt. Januártól próbálkoznánk a babával, amit eddig én is vártam nagyon, már megvannak a befutó neveink is mindkét nemre. Viszont a héten olyasmit mondott nekem egy kisebb vitatkozáskor, ami eléggé meglepett, elgondolkoztatott (nagyon ritkán van nézeteltérésünk, azt azért hozzátenném). Azt mondta, hogy nekem amúgy is nagyon könnyű, mert ebbe a kapcsolatba nem nyújtok mást a p.ncimon kívül. Ezt arra értette, hogy amíg nekem egyetemistaként a bevételem az ösztöndíjból, lakásomból elég alacsony, addig ő egy hónapban durván a tízszeresét keresi meg és a bankkártyái benne vannak az Apple Pay-ben a telefonomban, azokat szoktam használni. De anno ezt is ő mondta, hogy legyen így, sosem én erőltettem ezt. Meg nem érezném, hogy annyira nagyon könnyű lenne nekem, mert minden ügyes-bajos dolgát/gondját én csinálom, oldom meg, én koordinálom a háztartást, házzal kapcsolatos dolgokat is. Mellette ott van az egyetem, tavasszal végzek remélhetőleg. Szóval van dolgom bőven, nem azzal telik el a napom, hogy rohangálok fodrászhoz, onnan kozmetikushoz, majd azon gondolkozom, délután melyik boltban költsem a pénzét.
Mióta volt ez a vitánk, elég sokat gondolok a fenti mondatára és elbizonytalanodtam, az az igazság... Bocsánatot kért, ő is érezte, hogy nem kellett volna, de akkor is... Ha ilyet mond, nyilván valahol ezt gondolja, nem?
Csak közben meg én is vágyom nagyon egy kisbabára, rengeteget beszélgettünk már erről, hogy milyen is lesz/lenne ez az egész.
Igen, mint írtam, én is tanulok, dolgozok. Csak gondolom ezt nem sikerült értelmezni, mert elöntötte az agyadat az idegbaj valamiért és kellett rögtön szaladni személyeskedni.
Szerintem ne erőltesd a többi válasz írását, mert nem érdekel.
Kérdező!
Itt egyedül akinek semmi esze, az te vagy....
Apucival összeállni?! Hát oké, te gusztusod...
Eltartatod magad, heti 2x 40ezres bevásárlás?! Aha....
Majd vadidegenekkel szavaztatod meg, hogy felcsináltasd-e magad, csak mert apuci kimondta az igazat, hogy lófszt se érsz, csak hogy széttedd a lábad.
Bocs, ha fáj az igazság...
De megkockáztatom azt is higy te vagy az a kamutörténet gyártó aki alkalmanként feltűnik hasonló kaliberű kérdésekkel.
Nem jogot hallgatsz véletlenül? 🤣
Azért látom, elég alacsonyan van itt a szint egyeseknél. Jó kezekben van a jövő generációja, az biztos. Megkeseredett anyák szövetsége lehetnétek itt egy páran, mert biztosan nem egészséges és kiegyensúlyozott természetre vall, ahogyan itt megnyilvánultok!
A normális, értelmes válaszolóknak köszönöm, hogy időt szántak a kérdésemre!
Kérdésedre a válasz: az a baj, hogy nem reagálod eléggé túl.
Leírják neked itt az igazságot: nyersen és vilagosan, de te inkább megsértődsz.
Rossz döntést tervezel hozni azzal, hogy egy egyenlőtlen kapcsolatba tervezel szülni, de hiába érzed ezt, nem vagy hajlandó belátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!