Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az mennyire üthet vissza,...

Az mennyire üthet vissza, hogyha direkt máshogy neveli a gyerekét, mondván hogy ne legyen tömeg?

Figyelt kérdés

Ajándékok helyett élmények (nyaralás, kirándulás),

Kevés, de fejlesztő játékok,

Kevés inger, nulla képernyő idő, addig, ameddig lehet,

Kevés édesség, többségében egészséges ételek,

Ha meg akar venni magának egy márkás ruhát, vagy játékot, akkor dolgozni/gyűjtögetni kell érte,

12 éves korában telefon, 14 évesen közösségi média, de felügyelettel,

Diákmunka 16 éves kortól (kötelezően)

2022. nov. 13. 07:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
77%

A ruha dolog meg kb szánalmas.

Mi neked a drága?

Mert egy normális minőségű cipő már az. De ha inkább veszel gagyi kínaiból hármat 1 szezonban nálad is probléma van az értékrenddel.

2022. nov. 13. 16:41
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk az élmények soha nem ajándokok voltak ,se a nyaralás.

Ezért dolgoztunk spórolunk hogy nyáron elmehesünk nyaralni.

Nálunk az ajándék az mindig vagy legók vagy fejlesztő játékok voltak,meg mesekönyvek.

Gyerekeimtöl nem tiltotam el soha az édeséget,de volt és van gyümölcs is ,söt sütit sütünk mindig ha volt kedvem időm pénzem.

Mi neked márkás ruha ? Gyerekeimnek volt idő hogy Kínaiboltbol öltöztetem ,aztán mikor már ugyan olyan drága lett mint C&a ruha vagy azok olcsóbbak lettek stb azt vettem de vetem már H&m Pepco,Kik,lidl,Aldi Decathlon de mindig én vettem nekik ruhát cipőt nem kell dolgozni nekik ezért.

2022. nov. 13. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!