Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek volt egy 12. hét...

Akinek volt egy 12. hét előtti vetélése, aztán később egészséges gyereke született, szokott az "előző" babájára gondolni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon korai vetélésem volt,nem kellett műszeresen befejezni sem.Nem láttam ultrahangképet,szívhangot,nem alakult ki kötődés nem voltak terhes tüneteim,csak egy hét kimaradás és egy +teszt(5-6hetes)így nem!Elfogadtam mint természetes szelekciót.Azóta van egy kétéves kisfiam és egy még pocakban lévő 33h.
2010. szept. 29. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a második babám a 10. héten halt el, missed ab.-om volt. Sok erőt adott, hogy volt már egy egészséges kislányom előtte. Évekig eszembe jutott, főleg mikor elhalt és mikor születnie kellett volna, de egyre kevésbé fájdalmasan. Halottak napján érte is gyújtok egy mécsest és mondok egy imát, de "tudomásul vettem", hogy ő nem volt elég egészséges ahhoz, hogy megszülethessen.
2010. szept. 29. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem két vetélésem volt a fiam születése előtt.

Néha mikor hasonló korú gyerekeket látok eszembe jut, hogy nekem is ekkora gyerekem lenne, sokáig nagyon fájt hogy nem maradtak meg főleg az első, de már túl léptem rajta. Most van egy 20 hónapos kisfiam és 35 hetes kismama vagyok az öcsivel.

2010. szept. 29. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A legelső terhességem a 8. héten szakadt meg.

Utána nem sokkal ismét terhes lettem. Boldog voltam, amikor már a 12. hetes uhn is túlvoltunk. Aztán a 18 hetesen fejlődési rendellenességet állapítottak meg, őt a 21. héten meg kellett szülnöm. Nem kívánom senkinek!!!

Rá 1 évre ismét terhes lettem. Sokszor eszembe jutott az előző kisfiam, de optimistán álltam hozzá a terhességhez.

Egészségesen született, most már elmúlt 2 és fél éves.

És időközben született még egy babám, ő most lesz 10 hónapos.

Persze a terhességek alatt sokszor eszembe jutott az 1. baba, de már valahogy másképp gondoltam rá, mint akkor, amikor elment közülünk. Most a választ írva, megint eszembe jutott, elkeseredtem, de itt alszik a 2 gyermekem, akik erőt adnak a fájdalom elviseléséhez!

Az első terhességem, amikor a 8. héten ment el a baba, nem nagyon jut eszembe.

2010. szept. 29. 15:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
2010. szept. 29. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is eszembe szokott jutni, amikor meg kellett volna születnie (október hónapban), de egyébként nem. A 8 hós kisfiam mellett nincs sok időm úgymond ilyeneken meditálni.
2010. szept. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!