Akinek volt egy 12. hét előtti vetélése, aztán később egészséges gyereke született, szokott az "előző" babájára gondolni?
Szia!
Nekem két vetélésem volt a fiam születése előtt.
Néha mikor hasonló korú gyerekeket látok eszembe jut, hogy nekem is ekkora gyerekem lenne, sokáig nagyon fájt hogy nem maradtak meg főleg az első, de már túl léptem rajta. Most van egy 20 hónapos kisfiam és 35 hetes kismama vagyok az öcsivel.
Szia!
A legelső terhességem a 8. héten szakadt meg.
Utána nem sokkal ismét terhes lettem. Boldog voltam, amikor már a 12. hetes uhn is túlvoltunk. Aztán a 18 hetesen fejlődési rendellenességet állapítottak meg, őt a 21. héten meg kellett szülnöm. Nem kívánom senkinek!!!
Rá 1 évre ismét terhes lettem. Sokszor eszembe jutott az előző kisfiam, de optimistán álltam hozzá a terhességhez.
Egészségesen született, most már elmúlt 2 és fél éves.
És időközben született még egy babám, ő most lesz 10 hónapos.
Persze a terhességek alatt sokszor eszembe jutott az 1. baba, de már valahogy másképp gondoltam rá, mint akkor, amikor elment közülünk. Most a választ írva, megint eszembe jutott, elkeseredtem, de itt alszik a 2 gyermekem, akik erőt adnak a fájdalom elviseléséhez!
Az első terhességem, amikor a 8. héten ment el a baba, nem nagyon jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!