Mit tegyek, hogyha a legnagyobb és a legkisebb gyerekem nem tud eljátszani egymással?
Az első és a második között 2 év, a második és a harmadik között 3 év van.
10, 8 és 5 évesek, mind a hárman lányok. A híd közöttük a 8 évesem, aki eljátszik a 10 évessel és elvan az 5 évessel is. Állandóan veszekednek emiatt, mert nem tudnak hárman játszani, mert a 10 évesem nem hajlandó lebutulni az 5 éves szintjére, mivel ő már egy másik játék stílust képvisel.
Nem kell erőltetni, abból semmi jó nem sül ki.
Pont abban a korban van, amikor idegesítő neki a kistesó.
Miért kell együtt játszani?
Ha van kedve mindkettőnek akkor játszanak együtt, ha meg nem akkor nem.
Ne várd el, hogy játsszon vele. Mást nem igazán tudsz tenni, ha nem akarod, hogy tényleg utálják egymást.
Tudom, hogy kényelmes, ha a testvérek elvannak együtt, nekem is az, dehát nem elvárható.
Ez a 3 gyerek átka. 3 soha az életbe nem fog együtt játszani. A nagynak miért KELL, a kicsivel? Ha akar játszik, ha nem nem...
Nálunk ugyan ez a felállás (volt) csak fordítva, en vagyok a legidősebb, hugom 3 kishugom 5 évvel fiatalabb. En is gyülöltem vele jatszani. Nem voltunk sosem "1szinten". Anyám mégis eröltette. Az lett a vége, hogy úgy megutáltuk egymást, itt vagyok 30 és vagy 6éve nem beszéltem vele. Miközben a másik tesómmal kb naponta (ők beszélnek egymással)
Nem azért kell gyereket szülni, hogy egymást szórakoztassák.
Ugyan ezt gondolom, mint a 9.
Akkor magyarazd el a kicsinek, hogy nem akar vele jatszani, kész, pont. Jatsz vele te, ne a nagyot csesztesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!