Anyukák, van itt olyan, akinek van, hogy még enni sincs ideje napközben?
Ebben egy nagy adag martikodas is van, hogy jajj nincs ido enni.
De, van, az, hogy te nem eszel, hanem inkabb mast csinalsz, egyeni problema.
Mondom, hogy nem rólam van szó. 🤦🏻♀️
Sógornőmről van szó. Én nem tudom, nekem nincs gyerekem.
Nekem volt olyan hogy elfelejtettem és csak valamikor délután jutott eszembe.Nyilván nagy adag tapasztalatlanság is volt az oka, hogy,,volt mikor nem volt időm enni se".
Nem fikázni kell a másikat ha rokon hanem rávezetni normálisan, hogy hogyan működhetne.Persze ha jó a kapcsolat.
Nem az, hogy nincs időm. Csak előbb még gyorsan kiteregetek. Meg gyorsan tisztába teszem. Most sír, akkor megszoptatom, de aztán tényleg enni fogok. Fél órát szopik, belealszik. Próbálom letenni, nem lehet, felébred, újra cici. Oké, nem teszem le ríni, biztos gyorsabban visszaalszik így. Másodszorra sikerül letenni. Kisomfordálok, de már pisilni kell. Végre kijutok a konyhába, megkenek egy kenyeret, első harapás, és akkor hallom a babaszoba felől, hogy nyeeeee...
Szóval inkább az a gond, az én tapasztalatom szerint, hogy mindig van, ami fontosabbnak túnik az adott pillanatban.
El sem olvastam a válaszokat. Nekem a kislányom alvás közben sem tudtam letenni pár hetesen, mert rögtön felkelt. Pár hét ilyen volt, aztán találtunk megoldást.
Első gyerekkel olyan lehetetlennek tűnt volna, ha valaki ezt mondja, vele nehéz volt elképzelni, hogy pisilni is úgy tudok, hogy hátha kibír 30 mp-et, hogy nem ordít. Második gyereknél megtapasztaltam.. hálistennek nem volt kicsi a korkülönbség.
Egyébként refluxos, allergiás baba, volt épp elég baja......
Én egy darabig csináltam ezt az időből való kifutósdit, hogy amíg éppen kicsit elvolt vagy épp elaludt a gyerek elindultam, hogy na akkor eszek valamit… de előtte még gyorsan ki-be pakoltam a mosogatógépet, akkor nosza pont lejárt a mosógép is, akkor azt is kiszedtem, gyorsan kitisztítani a szárítógép szűrőit, na ott is van egy kávéfolt akkor azt letörölni, na még dobjunk be egy másik mosást és
mire odaértem volna, hogy na akkor most evés már ordított is a gyerek. Már leszoktam erről, ha fene fenét eszik is előbb eszek, minden más megvár, de kóvályogjon a nyavalya éhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!