Szoptatós anyukák ti miben vagytok napközben és miben éjszaka?
Amiben könnyű szoptatni, nem kell levetkőzni derékig. Ti hogyan csináljátok?
Nyáron egyszerű volt, egy pántos top, aminek csak a vállpántjából kibújtam.
Itthon sima felsőkben, ami kényelmes, ilyenekben: [link]
Tudom, ez nem a legpraktikusabb a szoptatáshoz, hiszen fel kell húzni, és akkor kint van a derekam, de fel szoktam rá venni egy bővebb inget kigombolva, így nem érzem olyan pucérnak a hátam, hasam. Vagy ha nincs rajtam ing, akkor egyszerűen csak a derekam köré tekerek addig egy pokrócot.
Aludni is ilyesmiben szoktam, akkor pláne nem zavar, hiszen felhúzom a takarót mell alattig, és kész.
Ha elmegyünk itthonról, és tudom, hogy nagy valószínűséggel ezalatt szoptatnom is kell, akkor valami gombos felsőt veszek fel és szoptatós melltartót, ilyesmit:
Az is plusszban rossz, hogy a melltartó betét miatt éjjel nappal kell melltartó, szóval is macera.
Köszi szépen a válaszokat, én is pamut inget fogok felvenni szerintem.
Éjjel hálóing, ami gombos, de csak a középső gomb van begombolva. Szoptatós melltartóim vannak, így nem macerás a melltartó betét.
Napközben olyan pamut pólókban/felsőkben vagyok, aminek van dekoltázs része és rugalmas, így csak lehúzom a mellemről és szoptatok. Ez azért is jó, mert ha megyünk valahova és olyan helyen kell szoptatni, akkor nem kell levetkőzni, hanem csak lehúzom (szoptattam már játszótéren és sportöltözőben is, mikor a fiamnak foci edzése volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!