Hogyan reagáltál volna, ha ilyet mondott volna az óvónő nektek, rólatok?
Most tényleg az a baj hogy az ovodás énedre azt mondta az ovónéni hogy rossz volt? Ne már. Kit érdekel?
Tényleg nem értem higy ez miért probléma.
Én sehogy sem reagáltam volna, mert baromira nem érdekelne🤷🏻♀️ meg amúgy is, szerinted emlékszik hogy 20-30 éve ki milyen gyerek volt?!
Ha ez ennyire felzaklat, akkor lehet fel kéne keresned a terapeutádat, nem bántásból mondom.
Nem az a lényeg, hogy oviban milyen volt, hanem hogy azt mondta, hogy "akkor IS ILYEN" volt... Szóval leszólta a mostani viselkedéséért is... Amihez semmi köze egyébként, eléggé bunkóság ilyet mondani, ezzel jól lerombolta gondolom az önbizalmát...
Kérdező, gondolj arra, hogy valszeg ő nem gondolt bele, hogy milyen hatással lesz ez rád, nem akart bántani, nem így akarta mondani. Ha meg mégis, akkor meg egy paraszt, akkor meg azért nem kell vele foglalkozni.
Ne rombolja le az önbizalmad.
Azért ha terápiára kellett járnod, ezen annyira nem kellene meglepődnöd.
Akár akik rossz családi háttérrel rendelkeznek, valahol kiadják a gőzt. Te az oviban tetted.
Gondolj be egy kicsit jobban hogy ha ilyen példa állt előtted, akkor neked ez volt a természetes viselkedési forma. Tehát ezt követted.
Ezen egyáltalán nem kell megsértődni.
Örülj neki h túl vagy rajta, nem lettél olyan felnőtt mint az apád, és a gyereknevelésben is sokkal magasabb szinten állsz mint ő
Őszintén?! Nem dramatizálnám túl...
Óvónéni öregszik. Azóta többszáz gyerek megfordult a kezei közt. Lehet kever valakivel. Vagy túloz. Vagy ki tudja. Nem tudhatjuk milyen voltál gyerekként. Ahogy lehet te sem úgy emlékszel már rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!