A te alsós gyerekednek hány jó és hány rossz napja van egy héten?
Nálatok is az van, hogy egyik nap felhők fölött jár, barátok másokkal, van párja, sok jó élmény éri, másik nap mindenki "utálja" és nem akar többet suliba menni?
Hogy lehet ezt feldolgozni, mert szülőként kiborít a helyzet, pedig még csak nem is én élem át. Egyik nap nem szól hozzá a barátja és nem akar a párja lenni, másik nap engem kérdez, hogy miért nem lehet ott végig a napköziben a gyerekem, mert tovább játszhatnának.
Mármint sorakozónál, vonulásnál nincs párja, nem szerelemre gondolok..
Tegnap még barátok voltak, ma nem, majd két napig megint, aztán 3 napig nem. Kb ez megy folyamatosan, mindig van valami összeveszés, kibékülés, és olyankor pár nélkül marad, nem ülnek mellé étkezésnél, meg ilyesmi.
Jaa értem. Hányadikos? Nekem ötödikig volt egy legjobb barátnőm akivel folyton veszekedtünk, rossz hatással voltunk egymásra. Sőt, alsóban olyan is volt akivel 1 évig elválaszthatatlanok voltunk, egy év múlva meg kb utáltuk egymást. Felsőben meg lett egy új legjobb barátom, aki szintén rossz hatással volt rám, de nem volt olyan vészes, mint az alsós legjobb barát. Elég negatív személyiség volt, de jókat beszélgettünk, és így adott annyi biztonságot, hogy kibírjam az általános iskolát.
Aztán volt egy lány akivel általánosban csak beszélőviszonyban voltunk, de tartottuk a kapcsolatot gimis korunkban is, akkor lettünk barátok, és a mai napig ő a legjobb barátnőm.
Szerintem még bőven változhat a helyzet, előbb utóbb hátha talál pár szimpatikus embert akivel egy hullámhosszra kerülnek, általánosban gyorsan változnak a barátságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!