Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted nem túlzás ez?

Szerinted nem túlzás ez?

Figyelt kérdés
Szóval minden szülő szépen kidekorálja a baba szobáját. A nemének megfelelő színnel kifesti, giccses babaágy, bútorok, fali festékek, játékok, pelenkázó stb... szóval szerinted ez nem pénz pocséklás? A kisbaba ezt úgysem tudja értékelni, nem köszöni meg. Lehet hogy a környezetnek jót tesz, de szerintem nem egy giccses szobától lesz jó kedve, hanem attól hogyha látják hogy a szülők is jókedvűek. Nem?
2010. szept. 28. 18:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha már állatról beszéltél (ami amúgy elég rossz hasonlat ide) van aki a kiskutyájának is megad mindent, amit más giccsesnek tart. Mostanában pl már sok kutyababakocsit toló nőt is láttam. De lehet hogy ez nekik jó, ebbe élik ki a szeretetüket, törődésüket, mit zavar ez téged?
2010. szept. 30. 16:03
 22/22 anonim ***** válasza:

"Nem értem az ilyen kötekedő embereket. És ki is másolja, veszi a fáradtságot, hogy szó szerint idézi, amit írtam." Bocs, legközelebb idézlek pontatlanul, hogy fel lehessen háborodni, hogy te nem is ezt mondtad. Amúgy nem kötekedésnek szántam, csak te azt írtad, hogy máshogy hogy tanulta volna meg a testrészeket? Én erre reagáltam, hogy azért nem ez az egyetlen módja, attól egy gyereknek sem lett még baja, hogy nincsenek figurák meg élénk színek a falon.

De semmi olyat nem írtam, hogy bajom van azzal, akinél ilyen a fal, nekem tök mindegy, hogy kinél milyen.

2010. szept. 30. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!