Szülés után mennyire maradt löttyedt, striás a hasatok?
Nem striás, nem lóg, de nem olyan feszes a bőröm.
A hasizmon szétnyílt, azzal jártam gyógytornára, így helyrejött szépen.
Szerencsere sem striam nem lett, sem logo borom, a csaszar masnapjan konkretan feszes hasam volt. Le is fotoztam, mondom ugysem hiszi el senki 😆
Pedig en aztan lusta vagyok, nem vagyok egy sportember, sosem voltam, nem kenegetem magam semmivel, meg ahhoz is lusta vgyok.
Ugyhogy 100 % genetika tenyleg.
Elozo vagyok. 34 evesen szultem, tehat nem epp fiatalon, 12 kg-ot hiztam, 168 cm es 60 kilo vagyok / voltam, a szules utan par hettel mar ugyanannyi voltam. Nagyon nagy hasam nem volt, de kicsi sem.
3 evig szoptattam, es a mellem sem ereszkedett meg, meg szebb mint elotte 😆.
Na, ugyhogy tenyleg szerencse kerdese ( barcsak masban is ilyen szerencses lennek)
2x szültem.
Az elsőnél 6, a másodiknál 4kg-t szedtem fel.
Az elsőnél mindent is a hasamra kentem. Vagy 50ezer ft értékben vettem rá krémeket. Szülőszobáig 1db csíkom nem volt, szülésnél szanaszét repedtem. Vagy fél évig ujjnyi vastag lila csíkjaim voltak. Szülés után 1 évvel viszont teljesen olyan lett a hasam, mint szülés elött.
Most a 2.szülésem után vagyok 13 hónappal. Én büszke vagyok a hasamra. Se kötényhas, se plöttyest bőr. Kb ugyan olyan, mint a gyerekek elött. (Sosem voltam nádszál, 70kg vagyok). A striáim is eltűntek kb
"Vagy fél évig ujjnyi vastag lila csíkjaim voltak. Szülés után 1 évvel viszont teljesen olyan lett a hasam, mint szülés elött. A striáim is eltűntek"
Na, ez hazugság. Nem tűnnek el, orvosi tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!