Szülés után mennyire maradt löttyedt, striás a hasatok?
Genetika. Nekem a doki meg is mondta, hogy hiába kenegetem bármivel, az csak marketing.
Nekem valami elképesztően undorító a hasam. Lóg a bőröm, csupa ránc. Pedig csak 10 kg-t híztam, de szinte csak hasra. A lányom 4,20 kg lett. Egy ideig gondolkodtam a plasztikai sebészeten, de rájöttem, hogy nem éri meg az egészségügyi kockázatot.
A stria örökre szól.
Az első után visszament a hasam akkorára, amekkora volt, a 2. után borzasztó kötényhasam lett. 6 és 9kg-ot híztam
Ti sportoltatok terhesség előtt, közben és utána? Addig feszes volt a bőrötök? Bocsánat a sok kérdésért, de féltem a bőröm, érdekel, mi mennyire befolyásolja.
Abban bízom, hogy az én anyukám sokat hízott és sosem volt fitt, de nincs kötény hasa és nem striás.
Én sportoltam előtte, de közben nem, mert hiába nem volt gond, féltettem a bébit. Már 2 éves a gyerekem, sportolok újra, de az a kis “lötyi” már szerintem örökre ott fog maradni.
Amúgy szerintem a striákat nem befolyásolja a sport. Az sajnos genetika. Nekem anyukám, nővérem sem lett striás.
Hármas voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!