Az első gyereketek mennyi idős korában mentetek vissza dolgozni? Teljes vagy részmunkaidőben? Milyen messzire kellett eljárni? A gyerek addig bölcsiben volt vagy más vigyázott rá?
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 23:19
11/17 anonim válasza:
2 évesen ment az első bölcsibe, én pedig 6 órában vissza dolgozni.Másfél évet dolgoztam így aztán jött a kicsi. Nála szintén ez volt a felállás. 2 évesen bölcsi, én meg 6 órában vissza dolgozni.
12/17 anonim válasza:
1 éves volt, először 6 majd miután láttam, hogy ez a bölcsis dolog neki nagyon bejön, 8 órában tértem vissza dolgozni oda, ahonnan eljöttem szülni. A bölcsi épülete közvetlenül a munkahelyem mellett van, még az ablakból kukkolni is tudtam őket, amikor kint voltak az udvaron :D Állami bölcsi, nem munkahelyi, szóval ez csak véletlen, de nagyon jól jött ki. Egyébként közel lakunk nagyon a munkahelyemhez, ~10 perc séta (20, ha a nagyságos asszonynak nincs kedve sétálni/biciklizni).
13/17 anonim válasza:
Tényleg ennyire kényszert éreztek hogy egy ilyen kérdésre adott válaszokat is így le kell pontozni? Ennyire megkeseredett boldogtalan emberek vagytok vagy mi???
Komolyan bele se merek gondolni milyen emberek lehettek...
14/17 anonim válasza:
Mivel Magyarországon ördögtől való a bölcsi és bűn ha valaki visszamegy előbb dolgozni mint 3 év, a lepontozás a legkevesebb egy ilyen kérdésnél.
15/17 anonim válasza:
14, ha ez lenne a lepontozás mögötti motiváció, nem lenne lepontozva pl: a 7-es 🤣
16/17 anonim válasza:
21 hóbaposan kezdte a bölcsit, én ezután 5 hónappal (magán bölcsi volt, így járt a gyed is, utólag tudtam meg, hogy nem lehetett volna) mentem vissza dolgozni a régi munkahelyemre, teljes állásba.
17/17 anonim válasza:
2 éves korában mentem vissza, de a mi településünkön nincs bölcsi, így csak részállásban tudtam a férjem munkaidejéhez igazodva hogy megoldott legyen a felügyelet (amikor ő itthon volt, akkor dolgoztam 12 órát, ami 2 napi munkaidőm). Nem mondom hogy könnyű volt, most nagycsoportos és várom a kistesót, így nyilván jelentősen könnyebb eddig az ovikezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!