Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen bababiztos használati...

Milyen bababiztos használati tárgyak vannak, amiket nyugodtan megfoghat, megkóstolhat egy 9 hónapos baba?

Figyelt kérdés

Baba kacatos dobozokat szeretnék csinálni, amiket oda adhatok a kicsinek pakolgatni :)

Ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy miket rakjak a dobozba :)

Köszi ❤

2022. okt. 29. 20:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Végigsétálsz a lakáson, és ami megfelel az első válaszban leírtaknak, azt nekiadod.
2022. okt. 29. 22:12
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát most körülnéztem a kisszobában:

illóolajos üveg, fülhallgató, tápszeres doboz, baba alakú kulcstartó, cseppes, gógykészítményes dobozok (azokat megeszi), papírzsepi, szemüvegtörtő, vitaminos doboz, kenőcs, töltőkábel, hangszóró, jegyzettömb, powerbank, 100 forintosok, virágos dísztárgy amit szét lehet szedni, falióra, képkeret, mappa, tollak, Disney mesélő figurák.

Na ezekből semmit nem tudok odaadni.

A nagyszoba ugyanez.

Ezért tettem fel a kérdést, hogy mit találjak ki, mert amikor körülnézek, nem találok olyat, amit oda lehet adni.

Javarészt konyhai eszközöket írtatok, akkor ott megnézem és/vagy elmegyek háztartási boltba, hogy milyen cuccok vannak, amiket oda lehet adni a kicsinek.

2022. okt. 29. 22:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A csipesz rossz ötlet, hamar szetpattan.

Tesztaszuro, szilikon habverő, nagy műanyag pohár, tároló edények fedelükkel.

2022. okt. 29. 22:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a nagy műanyagtálak voltak a kedvencek, es az üres petpalackok (lencsével, kis vízzel, teljesen üresen, összegyűrve)

De szerintem azért is, mert nem a játékok között tároltam, hanem a konyhában.

A nagyobb gyümölcspüres kupakokat se nyeli le, es nyáron jól lehet vízből szűrővel kihalaszni őket

2022. okt. 29. 23:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Nálunk kedvencek voltak babakorban a fiúknál:

Ételhordó dobozok, ha egymásba pakolható főleg.

Egy régi pénztárca, benne olyan plasztik bankkártyákkal meg hasonlókkal, amik már lejártak, de úgy néz ki, mint az igazi (ez valami eszméletlenül nagy kedvenc), még 3 évesen is azt játssza, hogy igazoltat a rendőr és elkéri az iratokat, vagy bankkártyával fizet a boltban pl.

Zoknik.

Műanyag pet palack.

Edzős gumiszalag.

Színes papucsok.

Fagyi szedő kanál.

A bébi étel fedele.

Fogkefe.

Lavór.

És én is hagytam, hogy játszanak a csipesszel, de csak felügyelettel, leszedegették a ruhaszárítóról, náluk ez volt a vicces.

2022. okt. 30. 06:27
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

12

Akkor ideje bababiztossá tenni a lakást, mert lassan, mint egy kismajom mindenhova felmászik majd🤭

2022. okt. 30. 06:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Jah ès én nem csináltam a dobozt, a konyhában a legalsó fiókból kivettem mindent, ami veszélyes..
2022. okt. 30. 06:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Jégkocka tartó

Habverő

Fakanalak

Műanyag tálak, dobozok

Műanyag tojástartó

2022. okt. 30. 08:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Vitaminos dobozt negyedéig tölteni szárazrizzsel, a kupakját ráragaszti.

Kicsi babzsák.

Mosógatószivacs, a dörzsirészt leszedve. Mindenféle színből 1, ami van a csomagban.

Műanyagholmik - kanál, poharak különböző méretben, kistányér.

Különböző méretű dobozok.

Egyelőre ennyi.

2022. okt. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!