Milyen bababiztos használati tárgyak vannak, amiket nyugodtan megfoghat, megkóstolhat egy 9 hónapos baba?
Baba kacatos dobozokat szeretnék csinálni, amiket oda adhatok a kicsinek pakolgatni :)
Ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy miket rakjak a dobozba :)
Köszi ❤
konkrétumokra gondoltam :)
Benézek a szekrénybe és kb semmi nincs amit bele tudnék rakni.
Itthon nem lévő dolgokat pedig nem tudom h mit vegyek :)
Ruhacsipesz veszek majd és van egy kibelezett távirányító.
De más nem jut eszembe 😬
Én sem értem teljesen...
Mindenki meg tudna nevezni kapásból 10 dolgot otthon, amit oda mer adni a babájának játszani. Amiket valószínű amúgy is odaadsz neki, ha látja a kezedben, és biztonságos rá nézve. A csipesz mondjuk szerintem pont nem az.
Meg felesleges is ennek ekkora feneket keríteni szerintem, ő úgysem értékeli a dobozt,főleg nem, ha egyszerre millió cucc van benne. Időnként adj oda neki valamit, amivel játszhat, és ha megunta, jöhet a következő.
Felesleges ennyire belebonyolodni, 2 perc után megunja. Én ahol épp csináltam valamit, mindig adtam valamit ami a kezembe akadt és nem volt veszélyes.
Pl a konyhában egy fakanalat műanyag tállal, vagy épp szűrő kanalat, flakont, kulacsot, szivacsot.
"Mindenki meg tudna nevezni kapásból 10 dolgot otthon, amit oda mer adni a babájának játszani."
Igen, ebben reménykedtem én is :)
Bocsássatok meg, hogy számotokra ilyen ostobaságot kérdeztem és nem bánom ha elhordtok mindennek, ha mellette leírtok abból a 10 dologból párat 😳
Szerintem csak szivatsz. De ráérek.
Fakanál
Evőkanál
Műanyag kanál
Müanyag pohár
Műanyag edény
Pet palack
Kisebb doboz, flakon
Teteje, fedele dobozoknak
Papir összegyűrve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!