Ebbe vajon bele gondolnak?!
Sziasztok!
Nem provokatív kérdésnek szánom, komolyan érdekel hogy ki mit gondoltok erről.
Aki szül 3-4-5+ gyereket azok bele gondolnak abba hogy mi lesz ha egyedül maradnak? Mármint, persze jó esetben öreg korban halunk meg végelgyengülésben.. De mivan ha nem?
Mivan ha apuka most jól keres, (van saját haz az is oké) de mondjuk meghal? Vagy beteg lesz és ápolni kell a sok gyerek mellett?
Az ember 1 gyereken is gondolkodik, hiába keres jól mind a 2 szülő.
Nem sertesbol, komolyan. Minden tiszteletem a tiétek hogy bírjátok. De aki ilyen sok gyereket szül az bele gondolt ezekbe? Ugye tényleg sajnos nem tudjuk mi történik velünk. Nők ti ebbe belegontoltatok? És ha veletek történne valami? A ferjetek helyt tudna állni? Ti hogyan gondolkodtok erről?
Köszönöm a válaszokat!
Barmok! Miért pontoztatok le??
Pedig én azt írtam, hogy nekem csak 1 gyerekem lesz, mert normális ember lévén belekalkulálom, hogy mi van, ha leesek a lábamról, vagy elhagy a férjem. Azt bezzeg felpontozzátok, aki több gyereket vállal, pedig nem az a normális... barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!