A párotok/férjetek hogy gyászolta, hogy élte át a vetéléseteket?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 20:49
1/6 anonim válasza:
Úgy ahogy én. Ha nem maradt meg, annak oka volt
Inkább ez mint egy beteg baba, akármilyen csúnyán hangzik.
Először sokkolta, aztán mikor kiderült hogy műtéttel kell befejezni akkor féltett. Majd ahogy lehetett ujra bele is vágtunk.
2/6 anonim válasza:
Teljesen érthető hogy nála nem játszottak szerepet a hormonok.
Racionális szemmel nézte, hogy természetes kiválasztódás történt, oka volt, ami miatt nem maradt meg, ez segített nekem is túllépni.
Nem gyászoltunk, ujra próbálkozunk és egészséges babánk született.
3/6 anonim válasza:
Mint az első válaszoló esetében. Annyi, hogy én természetes úton vetéltem el, ezért eléggé aggódott, hogy velem minden rendben legyen.
Mindketten szomorúak voltunk miatta, de hiszünk abban, hogy a sors és a természet nem véletlenül rendelte így.
4/6 anonim válasza:
A legjobb szó arra amilyen volt az az, hogy megdöbbent. Nem igazán fogta fel, aztán később szomorúak voltunk.
5/6 anonim válasza:
Elmondtam neki, annyit mondott hogy megkönnyebbült és örül hogy nem lesz gyereke.
6/6 A18 válasza:
Engem támogatott az első időben és közben elfojtotta. Később azt mondta, rendezte magában (szerintem továbbra is elfojtotta). Időnként feldobtam a témát és beszélgettünk róla, szerintem ez segített neki.Ez 3 éve történt; se előtte, se utána nem láttam annyira megviseltnek, mint akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!