Manapság mennyire jellemző Magyarországon, hogy tizenéves lányoknak kettő vagy annál több saját gyereke legyen?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 18:39
11/18 anonim válasza:
Szándékosan nem sokan vállalnak gyereket ilyen korán. De mélyszegény rétegekben tényleg vannak, akiknek nem sok fogalma van a fogamzásgátlásról, vagy nem tudják kifizetni. És az abortuszt sem tudják kifizetni.
Nagyon fontos lenne a szexuális felvilágosítás az iskolákban. Nem az elit gyerekeknek, hanem nekik.
12/18 anonim válasza:
12! Az abortusz nekik ingyenes!
13/18 anonim válasza:
#, sok feltétele van az ingyenességnek, és az papíron nem mindig teljesül.
14/18 anonim válasza:
Dehogynem teljesül... Tanítottam szegregált cigány osztályban. Nyolcadik év végén 3 abortusz és egy szülés volt. Mind a 3 abortuszt ingyenesen végezték el! (Nem 14 évesek voltak a lányok).
15/18 anonim válasza:
Bekes megye. 15 evesen mikor altalanosbol ballagtam, az osztalytarsam meg a huga mar terhesek voltak. Ccc tipusuak.
16/18 anonim válasza:
A fejlettebb ország részekben kitolódott a gyerekvállalás még a c típusúaknál, de Borsodon meg Szabolcson felül még Békés megyében is találnál zömmel, aki 14-15 évesen már anyuka, akár fehér emberben is.
17/18 anonim válasza:
Akiknek 2-nél több agysejtjük van és azok nem egymással fociznak, náluk nem jellemző. Sajnos akiknél igen, ők sem így, sem úgy nem hasznos rétege a társadalomnak. Mondhatjuk úgy is, hogy csak kivesznek a közösből de bele soha nem tesznek és nem jellemző rájuk a tejfehér bőr. A 2 agysejtnél többel rendelkező emberek megvárják legalább a tanulás, pár év munkaviszony, normálisnak tűnő párkapcsolati kombót mielőtt gyereket vállalnak.
18/18 anonim válasza:
Ennek kapcsán jutott eszembe, mostanában nagy divat lett a facebook-os anyukás-kismamás csoportokban a kéregetés. Pl 2 nap alatt 3-ba is belefutottam, és mind Borsod megyéből való. Én elég messze lakok onnan, így csak innen-onnan hallom kik élnek ott többségben, és nekem kapásból ők jutottak eszembe. Pl: 5 gyerekes, végrehajtó inkasszózta a számláját és csak a pasija dolgozik, ő is közmunkán. Vagy a villanyt akarják épp kikapcsolni náluk és 30 ezret gyűjt- persze kéregetéssel mert most épp egyikük sem dolgozik és 3 gyerek van stb stb stb. Na, szóval nekik már tizen évesen volt gyerekük pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!