Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy magamfajta személynek...

Egy magamfajta személynek való egyáltalán gyerek?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, elég fiatal kinézetű kinézetű olykor gyerekes felfogású. Még szülővel élek sajnos nem vagyok teljesen önálló néha kell segítség nekem. Munkahelyem már van jelenleg, de úgy érzem egyedül nem tudnék feltétlenül boldogulni. Háztartást önállóan biztos nem tudnék vezetni.

Párom sincs, nem volt még sose barátnőm (de akarok). Viszont ha lenne azon gondolkodom érdemes lenne-e gyereket vállalnom. És szeretném megtudni milyen érzés a szex (de jó lenne).

Nem tudom anyagilag, és felelősségi szempontból megérné-e nekem. Félek, hogyha vállalnám lehet nem tudnám megfelelően felnevelni és rosszat tennék.

Viszont másrészről egy gyerek nagy boldogság lehet, főleg a szülők részéről. Én is szeretnék boldog lenni, és talán életet adni valakinek. Nem tudom milyen érzés lehet biztos nagyon megható, ha az anyának és az apának ott van a karjában az ő "teremtményük". Viszont lehet jobban járnék ha nem lenne utódom, nem szeretném ha miattam boldogtalan, nem teljes gyerekkora lenne szegénynek. Ha nem lesz gyerekem akkor nem lesz gondja annak a bizonyos léleknek gondja sem, mert nem fogom létrehozni, vagyis ha nem létezik nem lesz gondja sem. Talán lehet az a baba valaki mások ajándéka lesz majd.

Ez a nagy dilemmám, hogy legyen vagy ne legyen utódom a jövőben? Ki mit gondol?

2022. okt. 22. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Most nem való. De ennyi idősen nekem se lett volna való, aztán 30 évesen meg már igen. Egyébként ha teheted, költözz el, akár másokkal közösbe, mert nagyon sokat lendít az önnállóságon és rá fogsz jönni, hogy sokkal életképesebb vagy, mint azt anyád gondolja :D
2022. okt. 22. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kezd azzal, hogy levállsz édesanyád melléről, és megpróbálsz új dolgokat az önállóság terén..ha már édesanyád elszúrta..
2022. okt. 22. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!