Valaki érezte már azt,hogy nem mer szülni a férjének?
Ok nélkül nem éreznéd ezeket.
Ha valaki rossz férj és apa lesz, annak mindig vannak előre jelei, csak sokan nem hajlandók meglátni, pedig nem olyan nehéz.
-hogy áll a pénzügyekhez?
-a háztartási munkamegosztáshoz?
-mennyi "én időre" tart igényt a kapcsolatotokban?
Ezek mindent elmondanak
Ha most megvagytok, nem vágytok annyira a gyerekre, akkor nem kell szülni egyáltalán.
Bár ebből nem az jön le, hogy annyira jól meglennétek. Ha jogosak az aggodalmaid, akkor elég lenne egy betegség vagy egy baleset, hogy szétváljanak az útjaitok.
-Pénzügyekben ő teljesen mást -hozott,mint én. Én állandóan ideges vagyok a pénz miatt ő pedig csak " tárgynak" tekinti ami jön és megy. Nem aggódik rajta ami kell mindig megvan, nem sajnál tőlem semmit, de nincs benne az a fajta gondolat,hogy esetleg mi lesz ha nem lesz mert nála ez valahogy máshogy működik. Mindig megoldja,hogy legyen egyébként jól is keres de vállakozó így nem fix bevételből él ettől függetlenül mindig is jól keresett.
- Háztartásban szívesen segít, a főzést kifejezetten ő szereti végezni nem szereti ha állandóan takarítok, anyám ilyen és ettől herótja van
- Nála nem igazán fontos az énidő, mert ha külön is vonul általában valami olyan miatt ami szereléssel kapcsolatos, mindig javít valamit vagy újít vagy épít a házon stb, vagy fát vág vagy le ül zenélni, vagy átjönnek a barátai de általában minden programjába próbálna bevonni.
A helyzet az,hogy én félárva vagyok, apám saját maga döntött úgy,hogy öngyilkos lesz és két éves voltam mikor anyám özvegyen maradt velünk. Világ életemben féltem a gyermekvállalástól emiatt,hogy esetleg én is így járok, lehet nem tehetek róla mármint erről az érzésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!