Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mindig ugyanazok...

Szerintetek mindig ugyanazok írogatnak ide vagy változik a "kör"?

Figyelt kérdés
Én pl. évek óta kérdezek-válaszolok ebben a témakörben,és azon gondolkoztam vajon ide mindig ugyanazok írogatnak, vagy vannak új belépők is. Te mióta vagy itt?
2010. szept. 27. 20:47
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Már akkor megismertem az oldalt, mikor babát terveztünk, de nem jött össze. Pontosabban 2007 nyarán.

Azóta van egy kislányunk és nagyon szeretem ezt az oldalt, mert sokat tanultam az itteni anyukáktól.

2010. szept. 28. 13:54
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
2008 decembere ota.(14 honapos a fiam)
2010. szept. 28. 19:58
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én új vagyok, 4 hónapja vagyok itt. Nagyon szeretem ezt az oldalt. Én egyenlőre még türelmes vagyok, századszorra is válaszolok ugyanarra a kérdésre. :) Csak azokat a kérdéseket nem szeretem, amelyek így kezdődnek: Mi a véleményetek..., mert ha nem az a véleményem, mint a kedves kérdezőnek, akkor lepontoz. :( A kérdéseimre mindig nagyon segítőkész válaszokat kapok, ugyhogy nagyon köszönöm nektek! :)
2010. szept. 29. 00:15
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
2008 december óta vagyok itt én is és nagyon sok kedves,segítőkész és hasznos választ kaptam! :-)
2010. szept. 30. 10:37
 35/49 anonim ***** válasza:
A lepontozás engem is a sírba visz.Sokkal egyszerűbb lenne ha maradna ez, de nem százalékban hanem számokban látnánk, hnyan szavaztak le v. fel:) Mert nekem így pl tökre az jön le,hogy tuti csak rosszat mondok és mindenki hülének néz:S
2010. szept. 30. 10:42
 36/49 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A lepontozásról annyit tudok,hogy min. 3 ember szavazata kell ahhoz,hogy kiírják hány százalékban hasznos a válasz,de ha már ki is írták, utána is változik, attól függően ki hogy pontoz.Szóval nem egy ember dönti el mennyire hasznos a válasz, hanem a többség dönt.
2010. szept. 30. 10:58
 37/49 letta88 ***** válasza:
100%
sajnos nem tudom, hogy most jó dolog-e vagy sem, de én még csak 3 hónapja vagyok itt.Viszont nagyon kedves mindenki és megértő, valamint ha tud jó indulatúan segít.leírja a tapasztalatait és ez egy jó érzés hogy így ismeretlenül is de a bizalmába fogad.Jó itt lenni köztetek.:-)
2010. szept. 30. 11:15
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
2008 szeptembere óta kérdezek/válaszolok, de volt egy pár hónapos kimaradásom.
2010. szept. 30. 11:39
 39/49 anonim ***** válasza:
71%
2008 ápr. május környékén regisztráltam mert babakelengyés témában keresgéltem és itt ragadtam azóta jövök és irok.
2010. szept. 30. 11:51
 40/49 A kérdező kommentje:
Carmen,szoktam olvasni a válaszaidat, sztem tök jókat írsz, mégis csak 63%-os vagy. Úgy látszik az embereknek nem tetszik,hogy vállalod a neved, vagy nem tudom mi az oka,hogy így lepontoztak. A többieknek is köszi a válaszokat!
2010. szept. 30. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!