Anyukák, ti miben vagytok otthon?
A macinacit, leggingset olyan slamposnak érzem már állandóan, szeretném egy picit visszanyerni a csajos énemet de nyilván nem akarok farmerben, meg szoknyában itthon ülni.
Ti miben vagytok, ami kényelmes a hétköznapokban, nem kell egy félórát vetkőzni mondjuk szoptatáshoz, mégis kicsit nőiesebb?
Melegítőben és pólóban :D
Itthonra nem fogok jobban kiöltözni.
Nem a mama melegítő meg az agyonnyúlott lyukas póló kategória, annyit hozzáteszek.
A leggins egy hosszított felsővel/ruhával szerintem nem slampos.
Én egész ruhában vok itthon, de van olyan legginsem is ami farmer mintás
Mindig is utáltam a mackót, nem az én stilusom.
Itthon a férjem és a gyerekem lát, ők a legfontosabbak, a férjemnek meg még tetszeni is szeretnék mert imádom mikor végig mér stb.
Igy slamposan soha nem lennék otthon, de az nem is én lennék, sosem oltoztem igy.
Farmer, felső, leggings hosszított felsővel, vagy szoknya felsővel. Sportleggings, ami alakot kiemelő, croptop, de a többi ruha is mind passzos, karcsúsított de nagyon kényelmes is. Smink, haj alap reggelente.
Sose értettem azokat akik otthon slamposan vannak, de ha mennek valahova rájuk se lehet ismerni. Kinek akarnak tetszeni?? Mert ha maguknak és a ferjuknek akkor nem csak akkor kéne normálisan kinezni ha mások is látják őket. Elég ellentmondasos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!