Mit tegyek, ha egyetlen név sem tetszik?
Figyelt kérdés
Nemsokára megszületik a babánk, de nem jutunk dűlőre. Nekem egyáltalán nem tetszik a babám nemének megfelelő nevek közül egyik sem, a férjemnek 2 kedvenc neve van, de azoktól engem kiráz a hideg.
Mit tehetnék?
2022. okt. 14. 19:34
11/14 anonim válasza:
Mik a férjed nevei?
Rendezzetek baba neve partit két három barátnőddel sztorizgassatok a nevekről hátha kimondva jobban megtetszik valamelyik mintha csak leírva látnád.
12/14 anonim válasza:
Na és a másik nemnek megfelelő nevek közül tetszik valami? Kb mindnek van párja
13/14 anonim válasza:
Én is így voltam, nem tetszett igazán egy se, de sokszor átnéztük a névlistát. Végül megakadt a szemem egy néven, de senkinek se tetszett, pedig nem külföldi, nem fura, csak aránylag ritka. Mivel ezután se tetszett meg más, és senki se mondott jobbat, a 9. hónapban én döntöttem, hogy akkor ez lesz. Addig azt hittem nevenics gyerek lesz.
14/14 anonim válasza:
Élmény lehet egy ilyen hisztérikával élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!