Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Borderline személyiségzavarral...

Borderline személyiségzavarral és bipoláris depresszióval vállalnál gyermeket?

Figyelt kérdés
Én pont ilyen vagyok és sokszor úgy érzem hogy nem való nekem ez.
2022. okt. 14. 17:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Borderline vagyok a szintén agybajos szüleim miatt. Nem lesz gyerekem soha, az ő helyében nem akarnék ilyen anyát, amilyen én vagyok.
2022. okt. 14. 21:33
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Ráadásul öröklődik.
2022. okt. 14. 21:37
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Sziasztok. Leìrnátok mik a tünetei ès lefolyása ezeknek a betegsègeknek? Nèha elèg furán viselkedem, a semmiből leszek ideges, nèha nem tudok magamon uralkodni ès kiabálok a 2 èvesemmel. Nèha meg mintaanya vagyok, tök jò idegrendszerrel, szòval kicsit olyan instabilnak èrzem magam, ami megijeszt, mert olyan, mintha akkor más emberrè válnèk arra a pár percre. Aztán mindig megbánom a dühkitörèst. Köszönöm, ha valaki válaszol.
2022. okt. 14. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem, így is egyre több rosszul funkcionàló szülő nevel rosszul funkcionàló gyereket. :(
2022. okt. 15. 06:35
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Kizárt. Nem akarnám elcs.szni a gyerekem életét.
2022. okt. 15. 16:33
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Kizárólag akkor, ha teljesen, minden helyzetben tudod uralni magadat. Amúgy KÉRLEK, inkább ne. Anyám ilyen (egyéb problémák mellett). Tönkretett teljesen engem, apámat, mindent. (Nyilván ezt lehetne ragozni, de most nem az a lényeg.)
2022. okt. 16. 17:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, írtam is hogy nem szeretnék. Nem csak ezek miatt, hanem szimplán nem tudnám elképzelni azt sem hogy gyerekem legyen. Anyagi gond nem lenne itt viszont.
2022. okt. 16. 17:09
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Mintha csak a borderline, bipoláris zavarban szenvedők lehetnének rossz szülők. Az úgynevezett normálisak többségének sem való gyerek, csak divat elleni.
2022. okt. 17. 04:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Ezzel is egyetértek utolsó. Itt is tapasztaltam ilyeneket akiknek nem adnék még a kezükbe sem gyereket, meg a valóságban is.
2022. okt. 17. 09:27
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Nekem ebből ugyan "csak" a bipoláris van, viszont mellette ADHD is.

Képtelen lennék elviselni a tudatot,ha ezeket örökölné tőlem.Vannak emberek,akiknek nem való a gyerek, ránk ez szerintem hatványozottan igaz.Maximum az örökbefogadást tudnám elképzelni.

2022. okt. 20. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!