Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszenek neked ezek a fiúnevek?

Tetszenek neked ezek a fiúnevek?

Figyelt kérdés
Acél, Apród, Bajnok, Bérc, Csikó, Deli, Erdő, Erős, Harsány, Holló, Hős, Jeles, Kos, Móka, Sas, Sebes, Sólyom, Táltos, Tenger, Torna, Üllő, Vitéz, Vulkán
2022. okt. 14. 00:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem alapból tetszenek a magyar nevek, de ezek már számomra is túlságosan is furcsák. De lehet, hogy tényleg csak azért érzem így, mert nem ismerek ilyen nevekkel senkit. Mert ugye ott van például az Álmos, Előd, de ezek mégis megszokott nevek. Vagy a Virág és virág nevek, ezek sem szokatlanok. Mindenesetre én nem tudnám azért adni ezeket a neveket a gyerekemnek.
2022. okt. 14. 08:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább legyen unalmas neve a gyereknek, mint röhejes.
2022. okt. 14. 09:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyik-másik tök jó kutyanév ötlet.

Amúgy vannak olyan magyar nevek, amik nem nevetségesek: Árpád, Előd, Attila, Szabolcs, Nándor, Varsány, Levente.

2022. okt. 14. 10:16
 14/17 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣
2022. okt. 14. 11:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Így sorbarakva nyilván befogadhatatlanul furák.

Ha lenne egy db Erdő a gyerek ovis csoportjában, akkor valszeg megszoknánk, amúgy ez pl kifejezetten kellemes hangzású szó, egyáltalán nem olyan rossz.

Azért a Harsány-Kos-Torna-Móka négyest kihagynám, azok nagyon komolyatalnok.

2022. okt. 14. 13:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Bocsánat, de nekem ezek nem tulajdonnevek. (Függetlenül attól, hogy adhatóak.)
2022. okt. 14. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Az Erdő pl. nem rosszabb, mint az Ernő. Meg lehetne szokni.
2022. okt. 14. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!