Tetszenek neked ezek a fiúnevek?
Figyelt kérdés
Acél, Apród, Bajnok, Bérc, Csikó, Deli, Erdő, Erős, Harsány, Holló, Hős, Jeles, Kos, Móka, Sas, Sebes, Sólyom, Táltos, Tenger, Torna, Üllő, Vitéz, Vulkán2022. okt. 14. 00:39
1/17 A kérdező kommentje:
Ezek pont nem cigány nevek. Magyar név mindegyik. Cigány nevek a Rokkó, Dzsínó, Dzsúlió, Rikárdó, Rináldó meg ilyenek.
2022. okt. 14. 01:12
2/17 anonim válasza:
1es tipikus példája az ész nélküli rasszizmusnak.
3/17 anonim válasza:
szerintem is elég proli nevek Lakatos Bajnok, Oláh Holló
ha ilyen nevet adnál a gyereknek garantáltan csúfolnák
4/17 anonim válasza:
Mintha ló vagy kutya neveket olvastam volna.
5/17 anonim válasza:
Nem.
Mit szólnál ha olyan emberrel találkoznál akit pl. Kis Mókának, Fekete Hollónak vagy Budai Vulkánnak neveznek?
A kreativitásod nem a gyerek elnevezésén kell kiélni.
Én a egyszerű magyarosan hangzó bibliai nevek híve vagyok. Máté, György, András, Dávid, Péter, ezekkel nem lehet mellényúlni.
6/17 anonim válasza:
Én ismerek Vitéz, és Bátor nevű gyereket is. Mindkettő szülei normális, tanult emberek. Oké, ezek között van néhány fura, de a Győző, Szilárd is ide tartozhatna, ha nem lennének régóta használt nevek.
7/17 anonim válasza:
Van amelyik tetszik, pl. Erdô, Holló, Jeles.
Nincs felsorolva, de a Farkas is tetszik.
Szerintem tényleg csak az a baj ezekkel a nevekkel, hogy nem megszokottak. Ennyibôl az Álmos, Árpád, Gyôzô, Szilárd, Hunor, Virág miért jobb?
8/17 anonim válasza:
Jót röhögtem ,így korán reggel,arra jok.Bár a kérdező csak vita indítónak tette ki a kérdést.Kizárt,hogy neki tetszik ezrk közul bármelyik.
9/17 anonim válasza:
Ha indian lennek, biztos tetszenenek.
10/17 anonim válasza:
Bajnokot es Delit ismerek, egyik sem cigány....
Nekem nem tetszenek amúgy egyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!