Netti és Detta név rossz lenne testvéreknek?
Figyelt kérdés
Van már egy lányunk, akit Nettinek becézünk. Most másodjára is kislányt várok. Nagyon tetszik nekünk a Detta név. Mivel a Netti és a Detti nagyon hasonlítana, így a Dettát másképp becéznénk vagy simán lenne csak Detta.2022. okt. 12. 15:49
1/7 anonim válasza:
Detta nem tetszik. Max -dett végződésű nevet adnék.
2/7 anonim válasza:
A Detta olyan, mintha nem lenne eleje vagy vége. Kifejezetten rossz hangzású név.
3/7 anonim válasza:
A Detta név nem anyakönyvezhető, csak a Detti. Innentől kezdve maximum az lehet a kérdés, hogy becézhetitek-e Dettának az anyakönyvileg pl. Odett, Bernadett vagy végső soron Detti nevű kislányt. Szerintem becézhetitek, az a betűs végződéssel és a kicsit keményebb d-vel az elején más hangzású, picit keményebb és vegyes hangrendű, lesz köztük elég különbség, hogy ne legyen túl zavaró. De ez persze csak az én véleményem, engem nem zavarna és szerintem a kislányokat sem.
4/7 anonim válasza:
A Detta olyan mint valami hal. Betta.
5/7 anonim válasza:
Mindenféleképp -dett végűt adnák neki.
Benedetta
Bernadett/Bernadetta
Fadett
Nadett
Odett
Klaudetta
Vagy Dett- kezdésűt.
Detti
Dettina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!