Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg annyira elcséptelt...

Tényleg annyira elcséptelt illetve tucatnév lett a Hanna?

Figyelt kérdés
Régóta örök kedvenc név de elbizonytalanodtam, mert évek óta top név és sokak szerint elcsépelt meg minden 3.kislány az oviban Hanna. Más nevet valahogy nem tudnék elképzelni, tényleg kiszúrás lenne neki ha ő is Hanna lenne? Mostanában adta valaki a Hanna nevet kislányának és tett az ilyen véleményekre?

2022. okt. 11. 15:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%
A fiam 20 fős ovis csoportjában "csak" 3 Hanna van. Ezzel szerintem mindent elmondtam.
2022. okt. 11. 21:20
 22/27 anonim ***** válasza:
71%
Igen, valóban sok a Hanna, de ettől függetlenül szép név, és főleg ha neked tetszik akkor add nyugodtan, mivel kiszúrás biztos nem lesz a gyerekeddel. Más nevekből is sok van és mégis adják pl. Lili, Zoé stb. Ez ne akadályozzon benne.
2022. okt. 12. 00:16
 23/27 anonim ***** válasza:
45%
Én átnézném újra a neveket a helyedben. :)
2022. okt. 12. 02:06
 24/27 anonim ***** válasza:
33%
Ismerek olyat aki a Hanna nevet adta plusz egy vele jólcsengő másodikat megkülönböztetésnek. Otthon vagy csak a Hannát vagy mindkettőt használják. Úgy gondolom, hogy pl. Hannaréka, Hannavera, Hannamira, Hannaliza, Hannaluca, Hannarita, csak igazából külön ket név egymás után külön írva.
2022. okt. 12. 11:54
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen tucatnév, de ettől még szép. A gyereknek szerintem nem kiszúrás, én inkább élnék tucatnévvel, mint valami extravagáns erőltetettel. De a legjobb szerintem a középmezőny. Én személy szerint biztos megpróbálnék valami kevésbé gyakorit találni, de ha neked csak ez tetszik, akkor add ezt, semmi baja nem lesz tőle a gyereknek.
2022. okt. 12. 11:56
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A viselője teszi egyedivé a nevet és nem fordítva. Ha neked tetszik a Hanna, add azt.
2022. okt. 12. 13:48
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindet felpontoztam.:)

Marad a Hanna. :)

2022. okt. 12. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!