Tényleg annyira elcséptelt illetve tucatnév lett a Hanna?
tényleg kiszúrás lenne neki ha ő is Hanna lenne?
Igen. Üdv egy Anita, akinek a csoportjában, osztályában, szakán szintem mindig volt még egy Anita.
2011 óta messze a leggyakoribb lánynév. Nekem személy szerint ez elég indok lenne, hogy ne adjam, mert a mi osztályunkban is volt 3 ugyanolyan nevű lány annak idején, és nem igazán örültek a helyzetnek, de ez tök egyéni. Ha ennyire ez a név a kedvencetek, akkor hiába mondunk mást. De arra nem árt felkészülni, hogy simán lehet, hogy folyton becenéven (pl. Hannus) vagy teljes néven (Kovács Hanna, K. Hanna) fogják hívni, hogy meg tudják különböztetni a többi Hannától. Ha titeket ez nem zavar, akkor semmi probléma, de azt ne várjátok, hogy majd ő lesz "a Hanna", a többi Hanna meg majd kitalál magának valami egyéb megszólítást.
Szerintem ezt nem lehet kiszámítani. Én Alexandra vagyok, ami a 90-es évek elején szintén toplistás név volt, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány névrokonnal találkoztam. Bölcsiben, oviban nem volt, általános iskolában egy osztálytárs, és ő is csak két évig... gimiben senki, de szerintem még az évfolyamon sem, egyetemen megint egyetlen csoporttárs.
Én mindig is ritka és különleges névnek hittem, egyszer véletlenül valami babás bulvárcikkben jött szembe, hogy amúgy toplistás volt, egyáltalán nem ritka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!