Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg annyira elcséptelt...

Tényleg annyira elcséptelt illetve tucatnév lett a Hanna?

Figyelt kérdés
Régóta örök kedvenc név de elbizonytalanodtam, mert évek óta top név és sokak szerint elcsépelt meg minden 3.kislány az oviban Hanna. Más nevet valahogy nem tudnék elképzelni, tényleg kiszúrás lenne neki ha ő is Hanna lenne? Mostanában adta valaki a Hanna nevet kislányának és tett az ilyen véleményekre?

2022. okt. 11. 15:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

tényleg kiszúrás lenne neki ha ő is Hanna lenne?

Igen. Üdv egy Anita, akinek a csoportjában, osztályában, szakán szintem mindig volt még egy Anita.

2022. okt. 11. 16:43
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Attól még, hogy a legkedveltebb lánynevek közé tartozik már pár éve, nem kiszúrás. Esetleg lehet adni a Johannát és azt Hannának becézni.
2022. okt. 11. 16:50
 13/27 anonim ***** válasza:
63%
Igen.
2022. okt. 11. 16:51
 14/27 anonim ***** válasza:
25%
Majd 16-18 éves korába, Hanna! tele van a Kanna?
2022. okt. 11. 16:59
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
Felénk pl egy sem volt egy oviban, egy bölcsiben, és egy suliban se. Zoé se volt másik. Bencékből, Zalánból van több is, lányok nálunk nagyon megoszlanak, Anna sem volt. Zselykéból van talán több, meg két Hédi(Hedvig), de amúgy mindenkinek egyedi neve van, nincs kettő se belőlük, nem, hogy három.
2022. okt. 11. 17:00
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

[link]

2011 óta messze a leggyakoribb lánynév. Nekem személy szerint ez elég indok lenne, hogy ne adjam, mert a mi osztályunkban is volt 3 ugyanolyan nevű lány annak idején, és nem igazán örültek a helyzetnek, de ez tök egyéni. Ha ennyire ez a név a kedvencetek, akkor hiába mondunk mást. De arra nem árt felkészülni, hogy simán lehet, hogy folyton becenéven (pl. Hannus) vagy teljes néven (Kovács Hanna, K. Hanna) fogják hívni, hogy meg tudják különböztetni a többi Hannától. Ha titeket ez nem zavar, akkor semmi probléma, de azt ne várjátok, hogy majd ő lesz "a Hanna", a többi Hanna meg majd kitalál magának valami egyéb megszólítást.

2022. okt. 11. 17:24
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet kiszámítani. Én Alexandra vagyok, ami a 90-es évek elején szintén toplistás név volt, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány névrokonnal találkoztam. Bölcsiben, oviban nem volt, általános iskolában egy osztálytárs, és ő is csak két évig... gimiben senki, de szerintem még az évfolyamon sem, egyetemen megint egyetlen csoporttárs.

Én mindig is ritka és különleges névnek hittem, egyszer véletlenül valami babás bulvárcikkben jött szembe, hogy amúgy toplistás volt, egyáltalán nem ritka...

2022. okt. 11. 17:24
 18/27 anonim ***** válasza:
30%
Tényleg
2022. okt. 11. 17:59
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha nem zavar, hogy az oviban, suliban több ugyanolyan nevű társa is lehet, akkor nyugodtan add, ha ez teszik. Engem kifejezetten zavarna, ezer sem a top 20-ból választottunk nevet. Mindenki maga tudja, érzi, ez mennyire befolyásolja a későbbiekben.
2022. okt. 11. 20:18
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egy Hanna se a fiam ovijában. Nem csak a csoportban, hanem az egészben. Szonjából több is van meg Lénából. Ez van a szép nevekkel, hogy nagyon sok embernek tetszenek. 🙂
2022. okt. 11. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!