Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelenleg Gyeden vagyok. Ha...

Jelenleg Gyeden vagyok. Ha most nem megyek vissza a munkahelyemre, hanem kilépek, akkor ki kell hogy fizessék a szabadságomat ez évre? Vagy hogy működik ez?

Figyelt kérdés
1 hét múlva kezdi a fiam a bölcsit, okt.vége felé kezdenék dolgozni, miután megvolt a beszoktatás végén, de máshol. (Ja, és ezen a munkahelyen csak nyáron lehet szabira menni, semmikor máskor, és csak egyben lehet 2 hetet kivenni)
2010. szept. 27. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg úgy, hogy közös megegyezéssel mondasz fel, nem pedig egyoldalúan, mert akkor sajnos minden elveszik.
2010. szept. 27. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem mondanák fel. Gyes mellett jogodban áll bárhol dologzni, nem csak az eredeti helyeden. Tehát én elmennék az új helyre dolgozni és ha tényleg bejön és tuti, akkor ráérsz felmondani, van 1 éved, hogy kitapasztald, hogy tuti tetszik-e a dolog.

Egyébként ha felmondasz, akkor igen, ki kell fizetni a felgyülemlett (nem az idei évi!) szabadságodat.

2010. szept. 27. 14:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. szept. 28. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!