Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, hogy van...

Csak engem idegesít, hogy van itt 3-4 személy, akinek az hobbija, hogy ebben a topikban rohan minden új kérdés alá leostobázni a kiírót?

Figyelt kérdés
Ha minden kérdésemet ezentúl úgy kezdem, hogy ők kíméljenek meg a "válaszaiktól", akkor letiltanak az adminok?
2022. okt. 10. 19:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Jaj, de meg megsértődött valaki! Szerencsére nem mindenki ilyen terhesen. Azért ez gáz. Hogy lehet így viselkedni? Miért kell így felfújni magad, ha egyébként joggal kérdezik meg, hogy normális vagy-e, amikor egy valóban ostoba kérdést teszel fel. Olyan kérdést, ami normális ember fejében meg sem kellene, hogy forduljon. Te megsértődhetsz, mert ostoba vagy, de más meg nem húzhatja fel magát azon, hogy te ennyi ésszel vállalsz gyereket. Kicsit sem képmutató.
2022. okt. 10. 20:16
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a többségnek már elege van abból, hogy minden 2. kérdés olyan mintha a terhességgel fogyatékossá is válnának a nők. Normális kérdésre normális válaszok szoktak születni.
2022. okt. 10. 20:17
 23/28 anonim ***** válasza:
Milyen kérdései voltak a kérdezőnek? Linkelnétek?
2022. okt. 11. 04:42
 24/28 anonim ***** válasza:
67%
Ez a kamilla teás, halrudas, szalonnás kismama? 🤣🤣🤣🤣
2022. okt. 11. 04:44
 25/28 anonim ***** válasza:
67%
23-as, abból a kérdésből indult az egész, hogy lehet-e terhesen parfümöt használni. De én is azon gondolkodtam, hogy szerintem a többit is ő írja. 😃
2022. okt. 11. 05:42
 26/28 anonim ***** válasza:
67%

Most megjött a fafülegombás is.

IQ nulla ezeknél a lényeknél!

2022. okt. 11. 05:44
 27/28 anonim ***** válasza:
12%

A kèrdezőnek teljesen igaza van !!!

Minek kell bunkonak lenni?

Ha annyira buta vagy ostobànak tart valaki egy kèrdèst akkor mègis mièrt ìr? Ne ìrjon baszus ha semmi segìtsèget nem tud adni!!!

2022. okt. 11. 22:25
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ez segítség adás.

Gondolkodjon el azon hogy milyen ostobaságot kérdez.

Ha nem írja rá senki h ez mekkora marhaság, azt hiszi h nem lehet és minden apró hülyeségről kérdés fog születni.

Így meg talán elgondolkodik rajta h attól mert terhes nem biztos h burokban kell élnie

2022. okt. 12. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!