Csak engem idegesít, hogy van itt 3-4 személy, akinek az hobbija, hogy ebben a topikban rohan minden új kérdés alá leostobázni a kiírót?
Figyelt kérdés
Ha minden kérdésemet ezentúl úgy kezdem, hogy ők kíméljenek meg a "válaszaiktól", akkor letiltanak az adminok?2022. okt. 10. 19:03
2/28 A kérdező kommentje:
Igen, okoskám <3
2022. okt. 10. 19:09
3/28 anonim válasza:
Hát ha buta kérdéseket tesznek fel, ne csodálkozz azon h olyan válaszok érkeznek, amik megkérdőjelezik az inteligenciát.
4/28 anonim válasza:
En elég gyakran olvasom ezt az oldalt, kb az összes kérdest/választ.
Ahol normális kérdés van, ott normális válaszok is. Általában. Ha a válaszok olyanok, akkor a kérdés sem kóser...
5/28 anonim válasza:
Szerintem nem ugyanaz az ember lehet, de ha igen, oszinten, en abszolut igazat adok neki!
Hulye kerdesekre milyen valaszt adjon az ember? :D
Komolyat? Hat, nem tudom, valakinek biztosan van turelme komolyan valaszolni komolytalan kerdesekre, de ez ritka.
6/28 anonim válasza:
Sok kérdést tettem már fel, de soha nem ostobáztak le.
7/28 A kérdező kommentje:
Ők mitől gondolják magukat feljogosítva, hogy eldöntsék, hogy mi a buta kérdés? Több kérdést tettem fel, és érkeztek értelmes válaszok is, akik nem gondolták a kérdésemet buta kérdésnek, van, aki ezt külön ki is emelte. csináljátok. Ha annyira butának tartok egy kérdést, nem szoktam megválaszolni, meghagyom a lehetőséget annak, aki esetleg nálam jobban ért hozzá, de pláne nem megyek oda verni magamat.
2022. okt. 10. 19:16
8/28 anonim válasza:
De ember, ehhez nem kell erteni, mert adja magat a dolog... 😆
9/28 anonim válasza:
Dehát ha hülyeséget kérdezel, mit vársz? Erről aztán ki kellett írni külön kérdést… 🤦🏼♀️😂 Sajnos valljuk be, hogy sok ostoba ember van a világon. Egy ilyen kérdés alapján szerinted te közéjük tartozol, vagy nem?
10/28 anonim válasza:
En is irtam mar ki tobb kerdest, en is babat varok es en is izgulok, esszeru keretek kozott, de engem se ostobaztak meg le.
Na, ilyen is van, igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!