Csak engem idegesít, hogy van itt 3-4 személy, akinek az hobbija, hogy ebben a topikban rohan minden új kérdés alá leostobázni a kiírót?
Szólásszabadság van nem?
Ennyi erővel mi is kérdezhetnénk, hogy csak minket idegesít hogy ennyi ostoba kérdést írnak ki az emberek?
🤦♀️
Bocsi ezt már az én agysejtjeim nem bírják tovább...
Azt hiszem, elhagyom ezt a topicot. Most.
🙋♀️
A szadba fujod talan a parfumot? Megiszod?
Ha annyira vegtelenul karos, akkor nyugodtan dobald ki a tusfurdoidet/arckremeket,testapolokat/samponokat, mindent, aminek az osszetevoiben szerepel a parfum szo.
Biztos vagyok benne, hogy hasznalsz valamit minden egyes nap, ami a te elmeleted szerint halalosan karos lehet a magzatra. Akkor szabadulj meg mindentol, hajra :D
Ja egyebkent tenyleg karos a parfum borre fujva, de nem a babanak, hanem a borodnek, mert az alkohol az bizonyitottan oregiti a bort. Es az van ugye a parfumokben. Illetve illattol fuggoen sok olyan anyag lehet bennuk, amik irritaciot valthatnak ki (pl citrusolaj, levendula, stb).
Bocsi ezt már az én agysejtjeim nem bírják tovább...
Azt hiszem, elhagyom ezt a topicot. Most.
Jól teszed, ne pusztítsd azt a 2-3 agysejted ami van.. Kelleni fog még hogy ne felejts el lélegezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!