Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, hogy van...

Csak engem idegesít, hogy van itt 3-4 személy, akinek az hobbija, hogy ebben a topikban rohan minden új kérdés alá leostobázni a kiírót?

Figyelt kérdés
Ha minden kérdésemet ezentúl úgy kezdem, hogy ők kíméljenek meg a "válaszaiktól", akkor letiltanak az adminok?
2022. okt. 10. 19:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
Es eteti a trollokat. 😂 Ezt nem hiszem el. 😂🤦‍♀️
2022. okt. 10. 19:23
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
Juj, ez már nekem fáj 😅
2022. okt. 10. 19:23
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Nem, nem merült fel bennem parfüm kapcsán, pedig én is terhes vagyok. Képes az agyam feldolgozni azt az információt, hogy Budapesten az utcán több káros anyagot szívok be 10 perc séta alatt, mint egy üveg parfüm elfújkálásával. Bár tény, hogy időm sem nagyon lenne ilyen kérdéseken agyalni, hogy fújhatok-e magamra parfümöt. 😅 Ja és fürdeni is szoktam képzeld, tusfürdővel… sőt, testápolózom a hasamat… szegény gyerek. 🤔
2022. okt. 10. 19:25
 14/28 anonim ***** válasza:
84%

Szólásszabadság van nem?

Ennyi erővel mi is kérdezhetnénk, hogy csak minket idegesít hogy ennyi ostoba kérdést írnak ki az emberek?

2022. okt. 10. 19:27
 15/28 A kérdező kommentje:

🤦‍♀️

Bocsi ezt már az én agysejtjeim nem bírják tovább...

Azt hiszem, elhagyom ezt a topicot. Most.

🙋‍♀️

2022. okt. 10. 19:28
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

A szadba fujod talan a parfumot? Megiszod?

Ha annyira vegtelenul karos, akkor nyugodtan dobald ki a tusfurdoidet/arckremeket,testapolokat/samponokat, mindent, aminek az osszetevoiben szerepel a parfum szo.

Biztos vagyok benne, hogy hasznalsz valamit minden egyes nap, ami a te elmeleted szerint halalosan karos lehet a magzatra. Akkor szabadulj meg mindentol, hajra :D

Ja egyebkent tenyleg karos a parfum borre fujva, de nem a babanak, hanem a borodnek, mert az alkohol az bizonyitottan oregiti a bort. Es az van ugye a parfumokben. Illetve illattol fuggoen sok olyan anyag lehet bennuk, amik irritaciot valthatnak ki (pl citrusolaj, levendula, stb).

2022. okt. 10. 19:28
 17/28 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, gondolom akkor te tusfürdőt és sampont se használsz terhesen, hiszen azok is vegyi anyagok
2022. okt. 10. 19:30
 18/28 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi ezt már az én agysejtjeim nem bírják tovább...

Azt hiszem, elhagyom ezt a topicot. Most.

Jól teszed, ne pusztítsd azt a 2-3 agysejted ami van.. Kelleni fog még hogy ne felejts el lélegezni

2022. okt. 10. 19:31
 19/28 anonim ***** válasza:
74%
Hiába vagy megsértődve kérdező, itt veled van a probléma. 😄 Talán a válaszokból is le kellene, hogy essen.
2022. okt. 10. 19:32
 20/28 anonim ***** válasza:
77%
Ugyis olvassa. Nem birja ki.😂
2022. okt. 10. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!