Gyöngyi vagy Györgyi szebb?
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 22:01
11/18 anonim válasza:
Inkább a Györgyi. Volt ilyen nevű ismerősöm, ma Amerikában él, ott Georgie-nak szólítják.
Gyöngyi nevű ismerősöm is él Angliában, az ő nevét nem tudják kimondani.
12/18 anonim válasza:
A Györgyi kibaszás egy lánnyal/nővel :(
13/18 anonim válasza:
Van egy ismerosom, nem tul kozeli, kb. 3 eve ismerem, neha talalkozunk a boltban ( ott elado) es beszelgetunk. 3 ev alatt nem jottem ra, hogy Gyongyi vagy Gyorgyi a neve , de most ennyi ev utan, hogy kerdezzem meg.
14/18 1112 válasza:
Györgyi túl férfias, Gyöngyi nekem kicsit becenévszerű. én s Gyöngyvirág -nevet adnám/viselném szívesen.
15/18 anonim válasza:
Gyöngyi vagy Gyöngyvér. A Györgyivel nekem is az a bajom, hogy valahogy férfias, ráadásul összetéveszthető a másikkal.
17/18 anonim válasza:
Gyöngyi inkább.
Gyöngyös név,esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!